Bende QCY T13 var. 320 liraya almıştım. Beni tatmin ediyor açıkçası, bunu almadan önce Redmi Buds 3 Lite almıştım ve sağ kulaklığı bozuk çıktı iade etmiştim, bunda herhangi bir problem yaşamadım. Kulağa güzel oturuyor, hareket halinde olduğum halde 2 saat boyunca kulaklığa bir kez dokunmadığım halde hiçbir düşme hissi vs. oluşmadan kulağımda durmuştu. Hem kutusunda hem kulaklıkların kendisinde üç renkli led var. RGB diyerek kandırmak istemiyorum çünkü ara renkler yok, sadece Kırmızı, Yeşil ve Mavi renklerde yanan ledler ve üç renkli olması gerçekten işlevsel oluyor. Kulaklıklar şarj olurken kırmızı renk, bağlantı ararken mavi yanıp sönüyor ve bağlandıktan sonra ışık kapanıyor. Bu son yazdığım şey aslında önemli bir özellik, kulaklıkları kullanırken herhangi bir ışık saçmıyor. Bu da örnek olarak gece kulaklıkları kullandığınızda ortamda gereksiz yanıp sönen ışık kirliliği yaratmıyor. Kutu ise şarj durumu %90 ve üzerindeyken yeşil, %50-%90 arasında mavi, %50 altına düşünce kırmızı yanıyor. Şarj süresi olarak 2 saat 20 dakikalık kullanımdan sonra kulaklıkların şarjı %80 civarındaydı. Bu istatistikle şarjı 11 saat gider diyemeyiz tabii ki çünkü videolardaki testlerde 6 saat falan gidiyor süresi ama o testler %100 ses seviyesinde yapılıyor ve ben kulaklıkları %50-%55 seviyesinden yukarı çıkaramıyorum ses seviyesi o kadar iyi diyebiliriz. Kutu bataryası da gayet yeterli, almadan önce araştırdığım kadarıyla kutu şarjıyla birlikte toplam 40 saat kadar kullanım sunuyor demişlerdi. Çok uzun yazdım ama eğer aradığın sorunun cevabını bu yazıda bulamazsan bana sorabilirsin, seve seve cevaplarım.