❌İndirim Bitti! Qcy T13 ANC 608 TL [HB Premium ile 549 TL, Nays ile 470 TL]🔥

hepsiburada premium 1 aylığı 1 liraya alıp iade edebiliyor muyuz?
evet iptal edebiliyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu attiginiz mi daha iyidir yoksa bu ikisinden biri mi?
(internet fiyatlarini dikkate almayin)
hocam ben pek anlamam ama bu siteden üçünün de karşılaştırmasına bakabilirsiniz

Son düzenleme:
SEPETTE100 kodu ile 450 TL'ye sipariş ettim umarım üzmez.

A101 den almıştım yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Şarjı iyi. Son 10 gündür neden olduğunu anlamadığım şekilde aramalarda karşı tarafın sesi çok az geliyor. YouTube film müzikte sorun yok. Sadece karşı tarafın sesi az geliyor.

Alınır mı? beyler naysla 470e çekeyim iyi derseniz yada bu fiyata şu daha iyi derseniz onu cekeyim

Hayatımda kullandığım en f/p kulak içi kulaklık teşekkürler

Bu model den çevremden 5 kişiye fln aldırdım. Resmen bu fiyata ANC olması rakipsiz kılıyor. 100-200 tl fazlaya Ht05 modeli olabiliyor. Ama 5 tl daha Ucuza başka ürün yok.

Bunu alacağınıza r50i alın kat kat daha iyi
biri 470 biri 800 dostum. Biz bu fiyata daha iyisi yok diyoruz sen nerdeyse 2 katı fiyatında olan kulaklığa daha iyi diyorsun. O kafayla airpods pro 2. nesil alalıma kadar gideriz.

Bir süredir qcy t13 kullanıyorum ses kalitesi vs. beni tatmin ediyor. Bu modelde ses kalitesi nasıldır ?

Kulaklık bugün elime ulaştı. 450 TL'ye aldığım bir kulaklıktan bir şey beklemiyordum ama cidden iyi :D. Ses seviyesi bir tık fazla olsa iyiymiş ama uygulamadaki ekolayzer ayarı sayesinde sesi iyi yerlere geliyor tatmin etti.

Son düzenleme:
Geri