kablosuz kulaklık almayı planlıyorum ama kablosuz kulaklıkların patlama gibi sorunları olduğu için hangi kulaklığı alacağıma karar veremedim bu gösterdiğim kulaklıkta herhangi bir sorun olma ihtimali var mıdır
Kulaklığı aldın mı hocam?Bende almayı düşünüyorum ses kalitesi nasıl tatmin ediyormu?
3 aydan fazla bir süredir kullanıyorum belki de çok memnunum ses kalitesi olsun görünüşü olsun modları olsun mükemmel bir ürün diyebilirim alınabilir.Kulaklık bir bana mı çok güzel gözüktü
Teşekkürler hocam.3 aydan fazla bir süredir kullanıyorum belki de çok memnunum ses kalitesi olsun görünüşü olsun modları olsun mükemmel bir ürün diyebilirim alınabilir.
Hocam bir de piyasa da dolanan K98 bluetooth kulaklık var.Arkadaşlarımda fln da var ama fazla güvenemiyorum ona çünkü güven hissi vermiyor.Ses kalitesi fln güzel ama ileride bozulursa diye korkuyorum.60 TL fiyat farkı var hangisi alınır bir bilginiz varmı?3 aydan fazla bir süredir kullanıyorum belki de çok memnunum ses kalitesi olsun görünüşü olsun modları olsun mükemmel bir ürün diyebilirim alınabilir.
hayırlı olsunYorumlarınız için teşekkür ederim sipariş verdim bir tane
valla fazla marka bilmiyorum kullanmadım ancak bunu aldığımda cidden hoşuma gitmişti duruşu vs çok hoş yine olsa yine bundan alırdım heraldeHocam bir de piyasa da dolanan K98 bluetooth kulaklık var.Arkadaşlarımda fln da var ama fazla güvenemiyorum ona çünkü güven hissi vermiyor.Ses kalitesi fln güzel ama ileride bozulursa diye korkuyorum.60 TL fiyat farkı var hangisi alınır bir bilginiz varmı?
Uzun süredir kullanıyorum şarjı bitmiyor sesi güzel mikrofonu da güzel rüzgarlı havada bisiklet sürerken bile ses karşıya anlaşılır gidiyor. Yalnız kulağınızda uzun tutmamaya çalışın ağrıtabilir 2 saatte bir 10-15 dakika dinlenebilirsiniz. Uygulama kaydı biraz zorlayabilir.Kulaklığı aldın mı hocam?Bende almayı düşünüyorum ses kalitesi nasıl tatmin ediyormu?
Kulaklık bir bana mı çok güzel gözüktü
patlama olayı mı varmış ilk kez duydumpatlama gibi sorunları olduğu için