🔥İndirim QCY T20 KULAKLIK 379 TL

QCY kulaklıklardan uzak durun derim . Malzeme kalitesi berbat üzerindeki filtreleri kendiliğinden düşüyor bir süre sonra ses dengesinde sıkıntı oluyor servise yolluyorsunuz serviside filtreler sökülmüş kullanıcı hatası diye belirtip para istiyorlar. Servisi istech firması berbat bie firma ...

QCY kulaklıklardan uzak durun derim . Malzeme kalitesi berbat üzerindeki filtreleri kendiliğinden düşüyor bir süre sonra ses dengesinde sıkıntı oluyor servise yolluyorsunuz serviside filtreler sökülmüş kullanıcı hatası diye belirtip para istiyorlar. Servisi istech firması berbat bie firma ...
Yaklaşık 1 yıl olcak t13 var bende.Gayet memnunum alıcak olsam bidaha alırdım bu markayı ben bi pişmanlığını görmedim

bu tarz kulaklıkların adı ney ? silikonlu kulaklıklar hep düşüyor ve kulağı tıkıyor ama bu tarz yuvarlak silikonu olmayan kulaklıklardan hiç bulamıyorum

Bende t13 var bayadır kullanıyorum 3 kişiye daha aldırdım hepimiz memnunuz bir sıkıntı yaşamadık. Fiyatına göre ses kalitesi de gayet iyi şarjı da güzel

410 TL'ye T13 ANC aldık ama bu daha mı iyi epey'de karşılaştırmıştım 13 ANC daha iyi gibiydi.

Yaklaşık 1 yıl olcak t13 var bende.Gayet memnunum alıcak olsam bidaha alırdım bu markayı ben bi pişmanlığını görmedim
T13 artık firmanın elinde yok t13 Anc ye geçtiler ufak bir kir bile olsa garanti dışı bilgin olsun . Yeni model fiyatı veriyorlar 😊

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,205,197
Üyeler
192,642
Son üye
ramazanYldrm
Geri