t5 kullanmadım bilmiyorum ama t13 ten bir şey haricinde memnunum. oda 5ghz internete bağlandığımda bluetoothla wifi çakışıyor herhalde. Bağlantı kopması oluyor çözemedim hala onu.Dostlar QCY T5 kullanıyorum ve memnunum. Sizce T13'e geçilir mi? Çok fark var mı aralarında?
2.4 ghz kullanıyorum O problemi Xiaomi airdots kullanırken yaşamıştım. Çok illet edici bir durum ya.t5 kullanmadım bilmiyorum ama t13 ten bir şey haricinde memnunum. oda 5ghz internete bağlandığımda bluetoothla wifi çakışıyor herhalde. Bağlantı kopması oluyor çözemedim hala onu.
Sesler temiz ancak tizden çok anlamıyorum hocam yalıtımı güzel çok sesli bi ortamdada gayet güzel yalıtıyor bassları tws kulaklığa göre güzel geldi bana daha öncesindede xiaomi airdots kullanmıştım2.4 ghz kullanıyorum O problemi Xiaomi airdots kullanırken yaşamıştım. Çok illet edici bir durum ya.
Ses kalitesi özellikle basslar nasıl?
iki kulaklığıda kullandım şuan da t13 kullanıyorum t5 e göre bence daha rahat ve daha iyi diyebilirimDostlar QCY T5 kullanıyorum ve memnunum. Sizce T13'e geçilir mi? Çok fark var mı aralarında?
bende de t5 var artık sesi yetmiyor gibi müzik dinlerken bende arayış içerisindeyimDostlar QCY T5 kullanıyorum ve memnunum. Sizce T13'e geçilir mi? Çok fark var mı aralarında?