- Reaksiyon skoru
- 954
https://www.n11.com/urun/qcy-t5-blu...19b62d5fbc&pfx=1028948885765a730fdb19b62d5fbc mobil uygulamaya özel 199tl kaçırmayın
Mikrofon kalitesi iyi.Mikrofon kalitesi nasıl sizce alınır mı ?
Çok iyiMikrofon kalitesi nasıl sizce alınır mı ?
İki kulaklığıda aynı anda kullanınca soldaki mikrofonların dışarıdaki sesleri kesmesi lazım2.5 senedir kullanıyorum ses kalitesi iyi diyebilirim ama mikrofon kalitesi bence iyi değil çevre sesleri aşırı derecede alıyor
Benim telefonumun ahize sorunu var normal olarak konuşurken öok az ses alıyorum bunun için bir kulaklık almayı düşünüyorum sence alınır mı kanka kullanan biri olarak bununla telefon görüşmesi yapabilir miyim metrobüste mimibüste2.5 senedir kullanıyorum ses kalitesi iyi diyebilirim ama mikrofon kalitesi bence iyi değil çevre sesleri aşırı derecede alıyor
Kestiğini görmedim hocamİki kulaklığıda aynı anda kullanınca soldaki mikrofonların dışarıdaki sesleri kesmesi lazım
Bence başka bir model bak benim kullağımın üründe sorun yoksa eğer mikrofon kalitesi iyi değilBenim telefonumun ahize sorunu var normal olarak konuşurken öok az ses alıyorum bunun için bir kulaklık almayı düşünüyorum sence alınır mı kanka kullanan biri olarak bununla telefon görüşmesi yapabilir miyim metrobüste mimibüste