QD-OLED den Parlak WOLED monitöre geçilir mi ?

40k çok iyi olurdu. Ama woled monitörler genelde qd oledlerden pahalı. 2K 360HZ qd oled parasına 2k 240hz woled satılıyor. Hemde mat.

Tr ye yansıması aynı olmaz birde. Yeni diye pahalı fiyattan satılabilir. Ayrıca PG27UCDM ilk çıkış fiyatı 1200 dolar, zamanla oled monitörler ucuzluyor.
Aynen öyle 1200 dolaran çıkış yaptı bu XG32UCWMG 950 dolar olacakmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok beee ben baktığımda 50k idi sjsjsjsksksks.
Zam yemiş .
Hocam XG27AQDMG bile pus/grenlenme sorununu yeni versiyon True Black Glossy WOLED kaplamayla çözmüşler çıktığında elinizdekini satıp geçermisiniz ?

Aynen öyle 1200 dolaran çıkış yaptı bu XG32UCWMG 950 dolar olacakmış

Hocam XG27AQDMG bile pus/grenlenme sorununu yeni versiyon True Black Glossy WOLED kaplamayla çözmüşler çıktığında elinizdekini satıp geçermisiniz ?
Bende o sorunlar yoktu.
Dediğim geçerli aynı fiyat olsa qd 4k Samsung alırım. Benim monitöre morumsu olma yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
Bende o sorunlar yoktu.
Dediğim geçerli aynı fiyat olsa qd 4k Samsung alırım. Benim monitöre morumsu olma yok.
Anladım hocam peki WOLEDki siyahlar monitörün diğer renklerini daha canlı yapmıyor mu ki neden parlak WOLEDden qd olede geçiceksiniz bende parlak qd den parlak wolede geçmeye çalışıyorum 😂

Bende o sorunlar yoktu.
hocam sizinki samsung qd oled sanırım. bendeki rog pg32ucdm ile aynı kaplama dimi. İkimizinki de QD-OLED. Siz gün içerisinde siyahların mor olduğunu hissediyor musunuz ? Ben şahsen öyle aşırı bir morarma hissetmiyorum. Odamın içindeki lamba açıkken bile yine siyahlar tatmin edici yani.

• Beğen
Evet TR ye gelirse ilk olacak ayrıca True Black Parlak WOLED XG32UCWMG 😂😂
Woledlerin fiyatları pahalı, 40k'ya benim ümidim yok. Olursa güzel olur da sanmıyorum. LG'nin en ucuz 2k woled monitörü bile 34 bin tl. En ucuz woled corsair var o da dandik ve 28 bin tl. 40k'ya bunların yeni kaplamalısı, 4k versiyonu, yeni nesil panellisi vs hayal gibi geliyor bana.

• Beğen
hocam sizinki samsung qd oled sanırım. bendeki rog pg32ucdm ile aynı kaplama dimi. İkimizinki de QD-OLED. Siz gün içerisinde siyahların mor olduğunu hissediyor musunuz ? Ben şahsen öyle aşırı bir morarma hissetmiyorum. Odamın içindeki lamba açıkken bile yine siyahlar tatmin edici yani.
Samsung da bulunan kaplama mat, sizinkinde parlak kaplama var. Mat kaplama da morluk daha az fakat çok da farklı değil.

Samsung g81sf:
Desktop Screenshot 2025.07.27 - 18.15.24.83.webp

PG32UCDM:
Desktop Screenshot 2025.07.27 - 18.15.40.89.webp

Samsung da bulunan kaplama mat, sizinkinde parlak kaplama var. Mat kaplama da morluk daha az fakat çok da farklı değil.
Biraz sanki abartılıyor gibi. Ben bu parlak kaplamayla morluk konusunda çok rahatsız olmadım. Hele zaten akşamları kullanırken siyahlar tam siyah oluyor. Bence konu sahibinin o monitörü satıp değiştirmesi tamamen para israfı.

• Üzgün
Valla hissetmedim hocam. Bunu şöyle anlarsın. Telefonun flaşını aç ekrana tut. O zaman morarma ne demekmiş görüyorsun :D.

Anladım hocam peki WOLEDki siyahlar monitörün diğer renklerini daha canlı yapmıyor mu ki neden parlak WOLEDden qd olede geçiceksiniz bende parlak qd den parlak wolede geçmeye çalışıyorum 😂
Özelliklerden ötürü. Bana 4k parlak kaplama woledi 27 bine bu alıyım.
Ben 4k qd oled monitörü 27 bine aldım.

Biraz sanki abartılıyor gibi. Ben bu parlak kaplamayla morluk konusunda çok rahatsız olmadım. Hele zaten akşamları kullanırken siyahlar tam siyah oluyor. Bence konu sahibinin o monitörü satıp değiştirmesi tamamen para israfı.
Videolarda QD oled aşırı mor gözüküyor, çünkü kamerayla yakalaması çok zor. Bu yüzden devasa farklılık var zannediliyor. Halbuki KS QD oled kullanıyor ama yinede morluktan rahatsız olmuş. Ekrana gelen ışığı kontrol edemiyorsa yapacak bir şey yok.

Valla hissetmedim hocam. Bunu şöyle anlarsın. Telefonun flaşını aç ekrana tut. O zaman morarma ne demekmiş görüyorsun :D.
Bencede, sabah-öğlen vakti kullanıyorsan eyvallahta saat 5-6 dan sonra morluk çok az.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,478
Üyeler
183,437
Son üye
romulo
Geri