Yardım QJ SRK 125 S ALINIR MI

hilas0

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
204
Merhaba arkadaşlar şuan tvs raiderim var qj srk 125s e geçmeyi düşünüyorum sizce değermi parça sıkıntısı çekermiyim motor nasıldır? @GirayHan

Merhaba arkadaşlar şuan tvs raiderim var qj srk 125s e geçmeyi düşünüyorum sizce değermi parça sıkıntısı çekermiyim motor nasıldır? @GirayHan
Raider gibi bir motordan o motora geçende ne bilim.

hocam qj srk 125 s kullanıyorum ön arka abs ters teleskopik süspansiyon tft ekran ne ararsan var blok da güzel fakat yedek parçaları daha yeni yeni gelmeye başladı haberin olsun

Başlangıç olarak bende onu almak istiyorum güzel bir motor benelliye nazaran çok torklu

hocam top speed 124 kesici ve dediğiniz gibi torku yüzünden bir de hafifliği yüzünden üstünde yatmadan kesiciyi görüyor motor ben çok beğeniyorum

hocam qj srk 125 s kullanıyorum ön arka abs ters teleskopik süspansiyon tft ekran ne ararsan var blok da güzel fakat yedek parçaları daha yeni yeni gelmeye başladı haberin olsun
Hocam bende almayı düşünüyorum bazı sorularım olucak motorda yaşadığinız ve diğer kullanıcıların yaşadığı kronikler nedir ve motorda sevdiğin ve sevmediğin özellikler nedir birde sizce voge 125r mı QJ srk 125s mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,829
Üyeler
189,330
Son üye
kıngkong*****
Geri