Frkndmt
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 869
Bir davet kodu göremedim konuda amaqnb mobil indirin davet kodu girerek , görüntülü görüşmeyi yapıp VADESİZ HESABI AÇINCA ANINDA 500TL YATIYOR SONRA İBAN ÇEKERSİNİZ
Bir davet kodu göremedim konuda amaqnb mobil indirin davet kodu girerek , görüntülü görüşmeyi yapıp VADESİZ HESABI AÇINCA ANINDA 500TL YATIYOR SONRA İBAN ÇEKERSİNİZ
burada paylaşmak yasakBir davet kodu göremedim konuda ama
sadece görüntülücgörüşme ve vadesis hesapHesap onayı vs istiyor mu?
(İstiyorsa ne istiyor)
Çünkü o konuda referans kodu vermek üzere özel mesajlar kısmına davet var. Bu konuda öyle bir durum yok.bu konu kapatılmıs peki neden bu yazdıgım konu kapatılmamıs anlamdım
🔥İndirim - 🔥 QNB Üye Ol 500TL Çekilebilir Bakiye 🔥
QNBde davet kodu ile hesap açıp üye olma adımlarını tamamlarsanız anında çekilebilir 500tl nakit tanımlanıyor. Ayrıca kredi kartı veya banka kartı çıkarmanıza da gerek yok. Hesap açmanız yeterli. Davet kodu olmayan özelden yazabilir.forum.donanimarsivi.com
Şimdi farkettim evet haklısınız iyide zaten olmayan gıdıp bırınden ıstıyecek ki ben istemediğim halde o konuyu açan arkadaş bana atmışÇünkü o konuda referans kodu vermek üzere özel mesajlar kısmına davet var. Bu konuda öyle bir durum yok.
Bu tarz durumlar için rapor sistemini kullanabilirsin. Konuyla alakasız mesaj yazmayalım.Şimdi farkettim evet haklısınız iyide zaten olmayan gıdıp bırınden ıstıyecek ki ben istemediğim halde o konuyu açan arkadaş bana atmış![]()
Enpara hesabım var, hesap açsam yine de olur musadece görüntülücgörüşme ve vadesis hesap
olur büyük ihtimalleEnpara hesabım var, hesap açsam yine de olur mu
oluyor hocamEnpara hesabım var, hesap açsam yine de olur mu