QoS AYARI YAPAMIYORUM

Yapmama yardim edebilir misiniz peki
Veya bir video linki vs var mı
Bir de
24 mbps benim paket 21 22 falan alıyorum kaç yapmalıyım o ayarı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de modemin iyi veya kötü olması neyi değiştirir
Kapsam alanını mi ömrünü mu ya da neleri
Modem arayüzünü at atayım video veya forumdan bir rehber modemin iyi veya kötü olması arayüzüne bağlı aldığı yazılımlara bağlı bir şey mesela benim modemime her ay güncelleme geliyor yeni ayarlar arayüz değişiklikleri vs çok iyi yani 21 22 alıyorsan 17 18 yaparsın 19 20 yaparsın deneye deneye bulursun ben öyle yaptım

Alıntıyı görüntüle

DUN INTERNET BAGLATTIM VERILERIM DE BU SEKIL AMA VALORANTTA BAZEN 500 600 LERE VARAN PINGLERI GORUYORUM MAHALLEDEKI PORTLARA UZAKLIGIMDAN OLABILIR MI ;
VEYA BASKA BIRSEY MI VARDIR
Alıntıyı görüntüle

MODEMIM DE RESIMDEKINDEN HIZ KONUSUNDA MODEM SORUN CIKARIR MI
PAKERIM 24 MBPS 50 YECIKARSAM PING SORUNUM COZULUR MU
Hat değerlerinizi atın modem arayüzünden.
Ek olarak kablolu mu kablosuz mu sorun yaşıyorsunuz? Kablosuz ise modem kaynaklı direkt.

Modem arayüzünü at atayım video veya forumdan bir rehber modemin iyi veya kötü olması arayüzüne bağlı aldığı yazılımlara bağlı bir şey mesela benim modemime her ay güncelleme geliyor yeni ayarlar arayüz değişiklikleri vs çok iyi yani 21 22 alıyorsan 17 18 yaparsın 19 20 yaparsın deneye deneye bulursun ben öyle yaptım
1756057365805.webp

burası mı kasteddgınız sayfa

burayı kast etmedim ama hat değerleriniz gayet iyi nasıl 22 falan alıyorsunuz ki daha fazlasını rahatlıkla alabiliyorsunuz modem arayüzünü atın sadece 192 ile giriyorsunuz ya direkt hiçbir yere girmeden atın

burayı kast etmedim ama hat değerleriniz gayet iyi nasıl 22 falan alıyorsunuz ki daha fazlasını rahatlıkla alabiliyorsunuz modem arayüzünü atın sadece 192 ile giriyorsunuz ya direkt hiçbir yere girmeden atın
Ben normalde 50 mbps alacaktım
Çalışan dedi ki kopma kesinti çok olur
Sonra 24 aldım geldi bağladılar
Dedi ki 50 ye çıkarabilirsin sorun olmaz

Diyorum ki discord vs varsa ekran verip öyle yapsak daha hızlı pratik olmaz mi
Sizin için de sorun olmayacaksa

Ekler

• 1000041226.webp
    1000041226.webp
    81.5 KB · Hit: 12
ŞİMDİDE BU SORUNU COZDUM AMA AYARLARINI TUTTURAMIYORUM

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular