AOC 24G2U monitör.Hangi ürünü alacaksınız?
Gittigidiyordan alman daha sağlıklı olur düşüncesindeyim. Fiyatı da diğerine göre biraz daha uygun;AOC 24G2U monitör.
Ölü pikselli monitör istemiyorum hocam.Gittigidiyordan alman daha sağlıklı olur düşüncesindeyim. Fiyatı da diğerine göre biraz daha uygun;
![]()
AOC 24G2U/BK Monitör Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
AOC 24G2U/BK Monitör en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! AOC 24G2U/BK Monitör incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
QP Bilişim'den alışveriş yapan arkadaşlar, herhangi bir sorun yaşadınız mı? Güvenebilir miyim bu siteye?
qp bilişimi bilmiyorum ancak gamegaraj kargo hızı olarak 1 numara pazar günü sipariş ettim araya bayram girecek Diye korkarken bilgisayarım bugün geldiQP Bilişim'den alışveriş yapan arkadaşlar, herhangi bir sorun yaşadınız mı? Güvenebilir miyim bu siteye?
Alacağım monitörün sadece QP'de stoğu var şu an. Yoksa ben de alırım incehesap'tan geçerim hocamqp bilişimi bilmiyorum ancak gamegaraj kargo hızı olarak 1 numara pazar günü sipariş ettim araya bayram girecek Diye korkarken bilgisayarım bugün geldi