samet10572
80+
- Bütçe
- 60.000
60.000 TL Bütçem Var QP Bilişime Yazdım Bu Sistemleri Önerdiler Nasıldır Sizce Alınırlarmı?
Resimde, linkte yok konuda60.000 TL Bütçem Var QP Bilişime Yazdım Bu Sistemleri Önerdiler Nasıldır Sizce Alınırlarmı?
şimdi yükledimİyi önerememişler sanırım.
şimdi yükledimResimde, linkte yok konuda
Yok Model İsimleri Var Sadece Nasıl Sizce?link var mı hocam
1.dekio kasayı kullanma bendede var çok menun değilim
4080 Toplanabilir bir kaç parçadan donanım kısarak ve farklı yerlerden en ucuza getirmeye çalışarak. Veya hazır sistem bulunur. İncehesap genelde fiyat performans oluyor. Eskiden gaming gendi bence60.000 TL Bütçem Var QP Bilişime Yazdım Bu Sistemleri Önerdiler Nasıldır Sizce Alınırlarmı?
kanka sen bana toplayacam dediğin zaman dolar 26.88'idi akdkgkgksskdkfjkfKnk sen benden sistem bekliyon dimi işten başımı kaldıramadım bir bekle
Oyuno kasayı kullanma bendede var çok menun değilim
Mesaj otomatik birleştirildi:
1.deki
bu arada sistemi biraz daha ucuza dize bilirsiniz ve sistemi ne için kullanacaksınız
Topla kanka nolur ya4080 Toplanabilir bir kaç parçadan donanım kısarak ve farklı yerlerden en ucuza getirmeye çalışarak. Veya hazır sistem bulunur. İncehesap genelde fiyat performans oluyor. Eskiden gaming gendi bence
Ama RTX 4080 yapınca diğer parçalara bütçe kalmıyosistemdeki parçalar kaliteli ama 4070ti sisteme 60k verilmeli mi bence verilmemeli
knk 1080 p 2k hangisi için toplayacxaksın yardımcı olayım sana fazla para verme boşuınakanka sen bana toplayacam dediğin zaman dolar 26.88'idi akdkgkgksskdkfjkf
Oyun
Topla kanka nolur ya
Ama RTX 4080 yapınca diğer parçalara bütçe kalmıyo