- Konu Sahibi Konu Sahibi
Pahalı yazan arkadaşlar aynı özelliklerde daha uygun bir sistem yazabilir mi umarım göstereceğiniz sistemlerde frisby marka PSU lar olmaz xd
www.itopya.com
Ayrıca bu sistemi de düşünmedim değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
BBL-GAMER/AMD RYZEN 5 3600/MSI GeForce GTX 1660 SUPER VENTUS XS OC 6GB/16GB DDR4/500GB M.2 SSD/ Geforce Espor PC | ITOPYA
BBL-GAMER/AMD RYZEN 5 3600/MSI GeForce GTX 1660 SUPER VENTUS XS OC 6GB/16GB DDR4/500GB M.2 SSD/ Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile BBL-GAMER ITOPYA'da.
Fakat bu sistemin kasasının ön kısmında fan yok sanırım bilgisi olan söylerse sevinirim ne kadar yorar beni?Pahalı yazan arkadaşlar aynı özelliklerde daha uygun bir sistem yazabilir mi umarım göstereceğiniz sistemlerde frisby marka PSU lar olmaz xd
Ayrıca bu sistemi de düşünmedim değilBBL-GAMER/AMD RYZEN 5 3600/MSI GeForce GTX 1660 SUPER VENTUS XS OC 6GB/16GB DDR4/500GB M.2 SSD/ Geforce Espor PC | ITOPYA
BBL-GAMER/AMD RYZEN 5 3600/MSI GeForce GTX 1660 SUPER VENTUS XS OC 6GB/16GB DDR4/500GB M.2 SSD/ Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile BBL-GAMER ITOPYA'da.www.itopya.com