ZodiacArs01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 554
Yüksek meblağlı bir oyuncu pcsi alacagım. qp com tr guvenılır mı?
güvenlidir kule tipi souğutucu aldım 4 5 güne geldiYüksek meblağlı bir oyuncu pcsi alacagım. qp com tr guvenılır mı?
iyi bir sistem kurdum ona göre alacagım. Güvenilir oldugunu youtube da falan gordum ama froumda kullanıcı deneyımlerı cok onemlı tesekkur ederımgüvenlidir kule tipi souğutucu aldım 4 5 güne geldi
hangi sistemi alcıcaksınız?iyi bir sistem kurdum ona göre alacagım. Güvenilir oldugunu youtube da falan gordum ama froumda kullanıcı deneyımlerı cok onemlı tesekkur ederım
hangi sistemi alcıcaksınız?
| Asus TUF Gaming GT502 Plus Temperli Cam ARGB Bilgisayar Kasası |
| Asus ROG Strix B650-A Gaming WIFI DDR5 AM5 ATX Anakart |
| AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz 96MB Cache 8 Çekirdek AM5 İşlemci - TRAY |
| Asus TUF Gaming GeForce RTX 4080 Super 16GB GDDR6X OC Edition 256 Bit DLSS 3 Ekran Kartı |
| Corsair MP600 PRO LPX 1TB PCIe Gen4 x4 PS5 Uyumlu NVMe M.2 SSD |
| Corsair Vengeance RGB 32GB (2x16) DDR5 6000 MHz CL 36 AMD EXPO ve XMP Destekli Siyah Ram |
| Corsair iCUE H150i Elite Capellix XT 360mm Siyah Sıvı İşlemci Soğutucusu |
| Asus ROG Strix 850W 80+ Gold Aura Edition PCIe Gen 5.0 Tam Modüler RGB Güç Kaynağı bu sistemi alacagım.
QP Onyx AMD Oyun BilgisayarıHazır sistemler 3 iş günü içerisinde kargoya teslim edilmektedir. Montaj ve performans testleri ücretsiz olarak yapılmaktadır. Özelleştirme kısmında bulunmayan bir parça eklemek yada sistemde değişiklik yapmak isterseniz [email protected] adresinden mail yolu ile iletişime geçebilirsiniz.
|
yorumlar gercekten mukemmel. oncekı sıstemı baska bır sıteden almıstım o sıte kargo surecınde 1 aya bekletmıstı benı. araya bayram gırmstı belkı ondandır ama 1 ay uzun sureydı. kısa surede kargo harıka. Zaten 3-4 gundur mail ile sistem hakkında konusuyorum. Gercekten iletişimi en kolay yer olabılırGuvenilir ve hızlı. Bi arkadaş sistem almıştı 4 güne teslim aldı.
Aynen . Konuşabileceğin biri olması iyi.yorumlar gercekten mukemmel. oncekı sıstemı baska bır sıteden almıstım o sıte kargo surecınde 1 aya bekletmıstı benı. araya bayram gırmstı belkı ondandır ama 1 ay uzun sureydı. kısa surede kargo harıka. Zaten 3-4 gundur mail ile sistem hakkında konusuyorum. Gercekten iletişimi en kolay yer olabılır![]()
Aynen . Konuşabileceğin biri olması iyi.
Montajı hizlandirmalarini da söyleyebilirsin. Yardımcı oluyorlar.
O konuda bilgim yok malesef .Peki hocam yukarıda yorumda alacağım sistemi paylaştım. O sistemde ekran kartını dik koymak için extra bir aparat varmış. Dik koymak daha mı iyi olur kasa içine. Ekran kartı ağır zamanla eğilme vs olur mu acaba