Senin bileceğin iş. Fiyatı uygun ama neden iade edildiği önemli.firmaya sordum herhangi bir problem var mı ürünlerde neden iade edildi vs diye " 14 günlük sebepsiz cayma hakkı mevcut, ürünlerin herhangi bir sorunu yoktur ve garantisi fatura tarihinden itibaren başlar, 2 yıldır." şeklinde cevap verdi firma
hangi modeli kullanıyorsun?Kulaklık güzel ,sorusu olan varsa cevaplayabilirim aktif olarak kullanmaktayım.
14 gün sebepsiz cayma diyor. ben de pek böyle kulaklık kullanmadım açıkcası fiyatı da uygun olunca aklıma girdiÜrün outlet ürün Link incelenmeden ezbere "alınır" yazmışlar.
Senin bileceğin iş. Fiyatı uygun ama neden iade edildiği önemli.
Hem rahatlık ve performans, hem de tasarım açısından son derece iyi bir kulaklık.
Kolay kolay iade edileceğini düşünmüyorum.
QP garanti veriyorsa, senin de gönlün razıysa alabilirsin.
Dediğim gibi, kulaklık güzel.hangi modeli kullanıyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
14 gün sebepsiz cayma diyor. ben de pek böyle kulaklık kullanmadım açıkcası fiyatı da uygun olunca aklıma girdi
Yukarıda yazdigimi yazmış sadece.14 gün iade edilebilir ürünler sorunsuz filan yazmışDediğim gibi, kulaklık güzel.
Ben bu modeli kullanıyorum.
Corsair Void Elite 7.1 Surround Siyah Gaming Kulaklık | ITOPYA
Corsair Void Elite 7.1 Surround Siyah Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CA-9011205-EU ITOPYA'da.www.itopya.com
Eğer ürünün herhangi bir sorunu yoksa, QP Bilişim de sattığı ürünün arkasında duruyorsa alınabilir gibi duruyor.
Arayıp neden iade edildiğini vs. sorgula. Bilgilendirme talep et. Belki yardımcı olurlar.
void elite rgb wirelessHangisini kullanıyorsun?
Ne kadar zamandır kullaniyorsun? Mikrofonunda herhangi bir problem yaşadın mı az filan yazılmış birçok kez bir de USB ile bağlanıyor değil mi?void elite rgb wireless
Wireless olanı.hangi modeli kullanıyorsun?
4 aydır kullanıyorum mıkrofonu gayet tatmın edıcı herhangı bır problem yaşamadım usb ıle kullanabılıyorsunNe kadar zamandır kullaniyorsun? Mikrofonunda herhangi bir problem yaşadın mı az filan yazılmış birçok kez bir de USB ile bağlanıyor değil mi?
agırlığı iyi mi pedleri rahat mı?4 aydır kullanıyorum mıkrofonu gayet tatmın edıcı herhangı bır problem yaşamadım usb ıle kullanabılıyorsun
agırlıgına alışıyosun 1 hafada pedlerı cok rahatagırlığı iyi mi pedleri rahat mı?