Neler Yeni

Öneri Quadcast S mi? Quadcast mi?

orro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alessia Orro
Forum sayesinde farklı iki mikrofondan Hyperx Quadcast tercihini yaptım. Şimdi de Quadcast S mi alsam yoksa Quadcast mi alsam onu düşünüyorum, teşekkürler...

lavianthe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Nesim Mutlu
Rgb olması dışında bir farkları yok senin tercihin çok önemli değilse quadcast alman daha mantıklı

• Beğen
Reaksiyonlar: orro
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Lloyd
Forum sayesinde farklı iki mikrofondan Hyperx Quadcast tercihini yaptım. Şimdi de Quadcast S mi alsam yoksa Quadcast mi alsam onu düşünüyorum, teşekkürler...
İkisi de alınmaz, hala gereksiz fazla fiyata satılıyorlar.
Bütçe belirtirsen ona göre daha iyi seçeneklerden önerelim, kullanım amacını da belirtebilirsin.
Mesela Quadcast'te olduğu gibi kardioid dışı kutup desenleri de kullanılacak mı?

• Beğen
Reaksiyonlar: orro

orro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alessia Orro
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkisi de alınmaz, hala gereksiz fazla fiyata satılıyorlar.
Bütçe belirtirsen ona göre daha iyi seçeneklerden önerelim, kullanım amacını da belirtebilirsin.
Mesela Quadcast'te olduğu gibi kardioid dışı kutup desenleri de kullanılacak mı?
Ben dış görünüş olarak önem vermiyorum eğer armut gibi durmuyorsa. Sesi olabildiğince kaliteli olsun istiyorum sadece. Youtube videolarında bir saat oturup bıdı bıdı konuşacağım. Bütçem de maksimum 8500. Yani podcast ve youtube videosu diyebiliriz.

lavianthe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Nesim Mutlu
Çok fazla bir bilgim yok fakat xlr mikrofon podcast gibi kullanımlarda iş yapar. Orta seviye bir mixer ile marka ve model konu hakkında bilgisi olan arkdaşlar öneride bulunur zaten

Top Bottom