Efe Güngör
80+
- Reaksiyon skoru
- 54
Bildiğim kadarıyla NiceHash lhr%100 unlock sağlması lazım ve rtx3060'ın 50mh vermesi gerek. Ancak ben en fazla 34 görüyorum. Sebebi nedir acaba?
yapan kişiler hesaplama yapar diye düşünüyorumBence mining yapmayın zarara bile girmeniz ihtimali var
NiceHash kurdukta sonra plugins kısımından Nbminer da dahilNbminer ile olmuyormuydu Lhr kilidinin kalkması öyle hatırlıyorum
Valla nicehash kullanmadım hiç karışık geliyor bana en iyisi Nbminer dan direk yapmakNiceHash kurdukta sonra plugins kısımından Nbminer da dahil
Bende de Nbminer hata verip duruyor. Nicehash quickminer ile şuan 44mh alıyorum. Şuan yeterli mi yoksa daha mı yüksek alam gerekiyor.Valla nicehash kullanmadım hiç karışık geliyor bana en iyisi Nbminer dan direk yapmak
Oc ile 48-50 Alman lazımBende de Nbminer hata verip duruyor. Nicehash quickminer ile şuan 44mh alıyorum. Şuan yeterli mi yoksa daha mı yüksek alam gerekiyor.
Evden birkaç saatliğine çıktım döndüğümde 48mh veriyordu ortalama. Günlük getiri ortalama aşağı yukarı 1 euro gözüküyor. Sanırım şuan olması gerektiği gibi?Oc ile 48-50 Alman lazım
Doğrudur Eth düşükEvden birkaç saatliğine çıktım döndüğümde 48mh veriyordu ortalama. Günlük getiri ortalama aşağı yukarı 1 euro gözüküyor. Sanırım şuan olması gerektiği gibi?