- Reaksiyon skoru
- 11
- Bütçe
- 50000

Earthsea | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

Bu daha iyiMonitör ile beraber toplamda 50k bütçem var üstüne çıkmam zor ona göre değerlendirirseniz sevinirim. Ağırlıklı olarak hikaye oyunu oynasam da karışık diyebilirim, cs gibi oyunlar da oynarım.![]()
Earthsea | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Farklar nelerdir hocam? Bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın.Bu daha iyi
PerfEdge 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj
PerfEdge 5A Nvidia RTX 5060 Ti ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da.www.gamegaraj.com
Sizin attığınızda ki kasa psu markası SEGOTEP diye bir marka duymadım daha önce sertifikasını da göremedim. Bu nedenle şüpheli geldi banaFarklar nelerdir hocam? Bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın.
Dikkat etmemişim teşekkür ederim. Herhangi bir özelleştirme yapmama gerek var mı almadan önce?Sizin attığınızda ki kasa psu markası SEGOTEP diye bir marka duymadım daha önce sertifikasını da göremedim. Bu nedenle şüpheli geldi bana
Benim attığım XPG marka kasa psu mevcut ayrıca diğer bileşenlerde kaliteli, Özellikle attığım sistemin SSD 'si daha iyi