Ryzen 1200'de APU olmadığı için onboard görüntü alamazsın.Ekran kartımı değiştirdiğim için şuan elimde ekran kartım yok ve yeni ekran kartım henüz elime geçmedi. İdareten bilgisayarımı ekran kartı olmadan açabilirmiyim. Daha doğrusu açıyorum ama görüntü gelmiyor. İşlemcilerde grafik oynatıcısı olduğunu sanıyordum yardımcı olabilirmisiniz.
Anakartının VGA, DVI gibi girişlerine monitörü bağlandığında APU'lu işlemcin varsa görüntü alabilmeni sağlıyor.Onboard derken o işlemi nasıl yapacağım acaba bilgim yok bu konuda?
İntelde sonu f ile bitenlerde igpu yoktur ryzen işlemcilerde ise sonu g ile bitenlerde vardır.İntel de açılıyordu sanırım yanlış biliyor olabilirim tabii ki
Ben mi yanlış bilgilendirme yapıyorum? Ben de çalışmaz dedim zaten?!yanlış bilgilendirme yapmaya devam ediyorsun.hayır dostum görüntü alamazsın, APU işlemci değilki R3 1200 de ekran kartsız görüntü alman imkansız.
Teşekkür ederim bir bilgi daha edinmiş oldumİntelde sonu f ile bitenlerde igpu yoktur ryzen işlemcilerde ise sonu g ile bitenlerde vardır.
Amd işelmcilerde onboard görüntü alabilmen için işlemcinin sonunda g takısı olmak zorunda yoksa onboard görüntü alamazsınız.Çalışır hocam yanlışınız var görüntü de alır onboarda bağlayarak.
yanlış kişiye cevap vermiş kusura bakma dostum. Jaws'a yazacaktım.Ben mi yanlış bilgilendirme yapıyorum? Ben de çalışmaz dedim zaten?!
Senin eşşeğin önde yürüsün deneyip gözümle gördüğüm şeye mi inanayım sizemi?yanlış bilgilendirme yapmaya devam ediyorsun.hayır dostum görüntü alamazsın, APU işlemci değilki R3 1200 de ekran kartsız görüntü alman imkansız.
Dostum AMD Ryzen serisinde yok diyoruz ya sorunlu musun?Senin eşşeğin önde yürüsün deneyip gözümle gördüğüm şeye mi inanayım sizemi?
Okuldaki eski bilgisayarları ekran kartsız kullanıyoruz.
Kendi eski pentiun işlemcili pc min ekran kartı yandı ekran kartsız kullandım
Okuldaki bilgisayarların işlemcileri nedir?Senin eşşeğin önde yürüsün deneyip gözümle gördüğüm şeye mi inanayım sizemi?
Okuldaki eski bilgisayarları ekran kartsız kullanıyoruz.
Kendi eski pentiun işlemcili pc min ekran kartı yandı ekran kartsız kullandım
Önemli değil dostum.yanlış kişiye cevap vermiş kusura bakma dostum. Jaws'a yazacaktım.
Senden de özür dilerim dostum Bizdeki CPU larda oluyor R3 1200 DE olmuyormuşyanlış kişiye cevap vermiş kusura bakma dostum. Jaws'a yazacaktım.