Hepsi aynı dostum.İnternette Bulamadım youtube da Oc La 4.5Ghz Yaptı Adam Link Varsa atabilirmisiniz Hep 3.6 - 3.9 arası var
3.6 yi 4.5 yapabilirmiyim ?Hepsi aynı dostum.
Güzel bir soğutucu lazım yüksek değerler için.3.6 yi 4.5 yapabilirmiyim ?
Peki teşekkürlerGüzel bir soğutucu lazım yüksek değerler için.
OC ile yapabilirsin. Ayrıca CPU silikonunun iyi olması lazım. Her işlemcinin silikon kalitesi aynı olmaz. Anakart desteklemesi lazım. CPU soğutucun iyi olması lazım.3.6 yi 4.5 yapabilirmiyim ?
Bir şey sorcamOC ile yapabilirsin. Ayrıca CPU silikonunun iyi olması lazım. Her işlemcinin silikon kalitesi aynı olmaz. Anakart desteklemesi lazım. CPU soğutucun iyi olması lazım.
Bir kulüp kurmuştum ama ağır linç yedi kapatmak zorunda kaldım. Kulübü kız açsaydı şuan forumun en çok rağbet gören kulübü olmuştu.Bir şey sorcam
kulübün falan var mı?
Ne yaptılar ne oldu ki?Bir kulüp kurmuştum ama ağır linç yedi kapatmak zorunda kaldım. Kulübü kız açsaydı şuan forumun en çok rağbet gören kulübü olmuştu.![]()
Kulübün kuralları çok sertti. Birde ilk gelenleri yönetici yaptım. Dalga geçtiler. Amacım forum içinde refah seviyesini arttırmaktı. XXX kullananlar kulüplerinden daha faydalı bir kulüptü. Teşekkür ederim. Durumlar bu şekilde. Rehber konu açarım alıntı yaptığımı söylediğim halde link bıraktığım halde linç yerim. Biraz garip.Ne yaptılar ne oldu ki?
AHH ONLARI DA BEN LİNÇLERİM
forumdaki en iyi üyelerden birisin bence.
Ver bakalım adlarını.Kulübün kuralları çok sertti. Birde ilk gelenleri yönetici yaptım. Dalga geçtiler. Amacım forum içinde refah seviyesini arttırmaktı. XXX kullananlar kulüplerinden daha faydalı bir kulüptü. Teşekkür ederim. Durumlar bu şekilde. Rehber konu açarım alıntı yaptığımı söylediğim halde link bıraktığım halde linç yerim. Biraz garip.
Boşver ya gerek yok. Çoğu ergen 15 yaşında kişiler. Yaşlarına lafım yok ama ergenlikten çıkamamışlar. Birde 35 yaşlarında biri vardı. Ona da acıyorum yaşı gelişmiş ama beyni gelişmemiş.Ver bakalım adlarını.
varsa dc ad etiketlerini de ver.
doğru söylüyorsun haBoşver ya gerek yok. Çoğu ergen 15 yaşında kişiler. Yaşlarına lafım yok ama ergenlikten çıkamamışlar. Birde 35 yaşlarında biri vardı. Ona da acıyorum yaşı gelişmiş ama beyni gelişmemiş.