- Reaksiyon skoru
- 848
R3 3100 ve Rx 58 darboğaz olur mu @mustafa418 ekran kartın iyi olduğu için işlemcin işlemlere yetişemiyor vs . diyordu
Peki bu işlemcin işlemlere yetişemiyor vs. dediği doğru muOlmaz
%1 bottleneck gosteriyor bottleneck calculatorda ama genede yukseltmenizi oneririm ryzen 5 2600 alabilirsinizR3 3100 ve Rx 58 darboğaz olur mu @mustafa418 ekran kartın iyi olduğu için işlemcin işlemlere yetişemiyor vs . diyordu
Hocam açıkçası daha pc yi alalı 6 ay oldu olmadı hemen değiştirmek istemiyorum%1 bottleneck gosteriyor bottleneck calculatorda ama genede yukseltmenizi oneririm ryzen 5 2600 alabilirsiniz
valorant gibi oyunlarda tabii ki yetisir ama öbür oyunlarda zorlanabilirPeki bu işlemcin işlemlere yetişemiyor vs. dediği doğru mu
online oyun oynuyorsanız valorant gibi cok gerekli degildirHocam açıkçası daha pc yi alalı 6 ay oldu olmadı hemen değiştirmek istemiyorum
Hocam bf 1 de falan bir sorun yoktu amavalorant gibi oyunlarda tabii ki yetisir ama öbür oyunlarda zorlanabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
online oyun oynuyorsanız valorant gibi cok gerekli degildir
Hocam genelde valorant oynuyorum valorantta 1300+ saatim var doğal olarak bırakamıyorumvalorant gibi oyunlarda tabii ki yetisir ama öbür oyunlarda zorlanabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bf1 dede sorun olcagını dusunmuyorum gta yada rdr2 gibi multi islem yapan oyunlarda zorlanabilir ama yeterlidir o islemciHocam bf 1 de falan bir sorun yoktu ama
Genel olarak Ryzen 3 3100 RX 580'i rahatlıkla besleyebilecek bir işlemci. Fakat sen Valorant gibi işlemciye yük bindiren bir oyunu 720p'de oynarsan ekran kartı zaten tam yükte çalışmaz. Ama bu işlemcini yükseltmen gerektiği anlamına gelmiyor. 1080p'de oynarsan böyle bir sorunla karşılaşmazsın.Peki bu işlemcin işlemlere yetişemiyor vs. dediği doğru mu
O tür sitelerin verdiği değerlerin doğruluk payı düşük. Matematiksel hesaplamalarla darboğaz hesaplıyorlar ama darboğaz oranı bilgisayarda yaptığın işe göre değişir. Ryzen 3 3100 RX 580 ile darboğaz olacak bir işlemci değil. İşlemci yükseltmeye gerek yok.%1 bottleneck gosteriyor bottleneck calculatorda ama genede yukseltmenizi oneririm ryzen 5 2600 alabilirsiniz
Hocam monitör alacağım en yakın zamanda teşekkürlerGenel olarak Ryzen 3 3100 RX 580'i rahatlıkla besleyebilecek bir işlemci. Fakat sen Valorant gibi işlemciye yük bindiren bir oyunu 720p'de oynarsan ekran kartı zaten tam yükte çalışmaz. Ama bu işlemcini yükseltmen gerektiği anlamına gelmiyor. 1080p'de oynarsan böyle bir sorunla karşılaşmazsın.
O tür sitelerin verdiği değerlerin doğruluk payı düşük. Matematiksel hesaplamalarla darboğaz hesaplıyorlar ama darboğaz oranı bilgisayarda yaptığın işe göre değişir. Ryzen 3 3100 R 580 ile darboğaz olacak bir işlemci değil. İşlemci yükseltmeye gerek yok.
amdde dsr gibi bir teknoloji varmi onu kullanıp 1080 p de oynayabilirsiniz arkadasinda dedigi gibiHocam monitör alacağım en yakın zamanda teşekkürler
Darboğaz yapmaz ayrıca tam tersi ağır oyunlarda daha az darboğaz olurvalorant gibi oyunlarda tabii ki yetisir ama öbür oyunlarda zorlanabilir
Aynı işlemciyi 1650S ile kullanıyorum daha darboğazın d'sini görmedim. Aşağı yukarı RX 580 ile 1650S eşit olduğu için bence sizde de darboğaz yapmaz.R3 3100 ve Rx 58 darboğaz olur mu @mustafa418 ekran kartın iyi olduğu için işlemcin işlemlere yetişemiyor vs . diyordu