Neler Yeni

R3 3300X STOK GELDİ!!!

mehmet_s

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Stok fan ile kim OC yapıyor ki adam akıllı?
hah işte. stok fan ile oc yapılmaz.
1-2 ay sonra alır ya da parası vardır o an alır soğutucuyu yapar.
o an parası var ise 3600 alır. soğutucular ucuz değil sonuçta.

sağlam bir oc için fuma 2 falan lazım. malum amd işlemciler çok ısınıyor. bir de oc ile çok fazla....
Hiçbir şeyi tartışamıyorum değil, açıklıyorum aynı şeyi 30 kez evirip çevirip tekrar bana satıyorsunuz, bende uzatma diyorum çünkü beceremiyorsunuz ki tartışmayı.
tartışmayı beceremeiyor muyum? sen bu forumun en çok reaksiyon alan kişisisin. lütfen. konuşmalarında kaba oluyorsun.

neyse tartışmamızı bitirelim kendine iyi bak. istersen özelden devam edebiliriz. ama ben beceremiyorum.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Siz neden yanlış bilgilendirme aldınız ki doğrusu neymiş?
@Furkan Aslan bilgi verme şansını var mı hocam?
bilmiyorum 3600x dediğim için yanlış bilgilendirme yedim r3 3300x platinum sampleın sağlam oc yapılmış haline

T.P.G.

80+ Titanium
hah işte. stok fan ile oc yapılmaz.

o an parası var ise 3600 alır. soğutucular ucuz değil sonuçta.

sağlam bir oc için fuma 2 falan lazım. malum amd işlemciler çok ısınıyor. bir de oc ile çok fazla....

tartışmayı beceremeiyor muyum? sen bu forumun en çok reaksiyon alan kişisisin. lütfen. konuşmalarında kaba oluyorsun.

neyse tartışmamızı bitirelim kendine iyi bak. istersen özelden devam edebiliriz. ama ben beceremiyorum.
Yahu bende istemiyorum kabalaşmak, ama hani gerçekten 30 kez söyledim ki OC yapacak 3300X yapmayacak 10400F alır.
Aynı şeyi savunuyoruz ama nedense tartışıyoruz, enteresan.

Ayrıca T6 Ultra gayet yeterli 3300X'e OC için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

A-abi ben 3100 4.7 ghz yapıyom
Herkes gusüllü gezmiyor Emre.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
çöktüm

Top Bottom