kolonya
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
ateşliSıcak sıcak 102 derece
ateşliSıcak sıcak 102 derece
Üretim başladıysa gelebilir
Napim
20FPS nerde var ya ben körüm ya sensana da iyi günler. herkese iyi günler.
tamam artırmıyor değil ama videoda ki 3300x zaten oc li. anlatabildim mi? oc li olmasına rağmen arada 20fps fark var.
raporla. ortada yanlış bilgilendirme yok. aşırı ve dengesiz oc işlemci ömrünü kısaltır. güzel bir soğutucun var ise iş değişir tabi.
tamam oda 15fps artırsın. hala arada 5fps fark var. 10400f hala 5fps önde.
şurada haklısın oc yapmak isteyen 3300x alır. ama güzel bir oc için güzelde bir soğutucu lazım. t6 ultra ile olacak iş değil bu. kesenin cebini açıp güzel bir soğutucu alman lazım.
CS filandır.20FPS nerde var ya ben körüm ya sen
cs de 3300x önde.CS filandır.
20FPS nerde var ya ben körüm ya sen
3200 CL16'dan geçersen 3600 CL16'ya 5-8FPS artar en babacs de 3300x önde.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
ek olarak 3200mhz den 3600mhz ye geçince 15 fps artmıyor. daha az bir fps artışı oluyor.
BAN UMRADA DEĞİL ....... yayım bu nasıl fiyat çöq lan çöq yarın 300 tl bulup alıyorum
Eyw3200 CL16'dan geçersen 3600 CL16'ya 5-8FPS artar en baba
3600 CL14 diyorum, CL değerini biliyorsan tabi.
Zaten aynı şeyi defalarca anlatıyorum inadına uzatıyorsun
OC YAPACAK OLAN 3300X
YAPMAYACAK 10400F ALIR
uzatma derken? Bu forumda hiçbir şeyi tartışamıyorsun. Uzatma kısatma.Zaten aynı şeyi defalarca anlatıyorum inadına uzatıyorsun
Stok fan ile kim OC yapıyor ki adam akıllı?uzatma derken? Bu forumda hiçbir şeyi tartışamıyorsun. Uzatma kısatma.
şimdi ram e oc ye okey. peki 3300x e bu güzel muhteşem fps ler artıran oc yi hangi soğutucu ile yapacaksın? stok fan ile mi? bu sorununda cevabını ver konu kapansın.
Siz neden yanlış bilgilendirme aldınız ki doğrusu neymiş?muhtemelen yazdığım için bile yanlış bilgi yedim halbuki benden önce de öyle denmişti