Arkadaşlar bilgisayar topluyorum ve Ryzen5 1600 kullanmayı planlıyorum RX580 8G modelini kullanacağım bunun için bana f/p hesaplı bir anakart önerir misiniz 500 TL yi geçmezse çok daha iyi olur teşekkürler.
asus prime b450m-k alınabilir m2de var hemArkadaşlar bilgisayar topluyorum ve Ryzen5 1600 kullanmayı planlıyorum RX580 8G modelini kullanacağım bunun için bana f/p hesaplı bir anakart önerir misiniz 500 TL yi geçmezse çok daha iyi olur teşekkürler.
Bu fiyat bandında en mantıklısı bu diyorsunuz heraldeBen de B450M S2H öneririm ama bütçen varsa VRM yapısı daha iyi fakat VRM soğutucuları çıplak B450M A pro da alabilirsin extreme OC konusunda sıkıntı çıkarmıyordu sanırsam.
Birkaç internet sitesinde karşılaştırmasa baktım ama MHz dışında üstün bir yönünü göremedim bahsettiğiniz farkın aradaki farkı vermeye değer mi ?
b450m tuf gaming plus iyidir bütçeni aşabilir amaArkadaşlar bilgisayar topluyorum ve Ryzen5 1600 kullanmayı planlıyorum RX580 8G modelini kullanacağım bunun için bana f/p hesaplı bir anakart önerir misiniz 500 TL yi geçmezse çok daha iyi olur teşekkürler.
buradan araştırabilirsin.Birkaç internet sitesinde karşılaştırmasa baktım ama MHz dışında üstün bir yönünü göremedim bahsettiğiniz farkın aradaki farkı vermeye değer mi ?
Aynen o bütçemi aşıyor biraz herkesin önerdiğini alacağım galiba fiyat olarak da uygun duruyor.b450m tuf gaming plus iyidir bütçeni aşabilir ama