muhammedemin
80+
- Reaksiyon skoru
- 128
sonucunu yazarsın1100 voltaj 3.5e çekiyorum umarım işe yarar
sonucunu yazarsın1100 voltaj 3.5e çekiyorum umarım işe yarar
Tamamdır hocam deneyeyim hemen.sonucunu yazarsın
Herhangi bi değişim olmadı.sonucunu yazarsın
nasıl değişim olmadı biostan çıkarken yaptığın işlemleri kaydettiğine emin misinTamamdır hocam deneyeyim hemen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Herhangi bi değişim olmadı.
Evet hocam zaten 3600 civarı çalışıyordu. 3600e sabitledim. Boşta yine 65 derecelerde. Aslında şu an 60 ama hala çok yüksek değil mi?nasıl değişim olmadı biostan yaparken yaptığın işlemleri kaydettiğine emin misin
kanka o zaman biraz daha düşürmeyi deneEvet hocam zaten 3600 civarı çalışıyordu. 3600e sabitledim. Boşta yine 65 derecelerde. Aslında şu an 60 ama hala çok yüksek değil mi?
Şu fanlarla bir test edeceğim olmazsa ne yapmam gerek bilmiyorum.kanka o zaman biraz daha düşürmeyi dene
kardeşim CPB kapat voltaj falan ben de çok uğraştım randuman vermiyor tek çare cpb kapatıcaksın ilerde bütçe olduğunda bir sıvı soğutma alacaksın o zaman 50 yi bile geçmezŞu fanlarla bir test edeceğim olmazsa ne yapmam gerek bilmiyorum.
Kapattım hocam. 3600 mhz sabitledim 1200 voltajda cpb kapalı 2 iç + 1 egzoz fan taktım şu an boşta 55-58 derecelere düşürebildim oyunda deneyeceğim. İşlemci kullanan oyun valorant var bakalım 15 dakikada nasıl bi sonuç verecek. 80lerde olursa sıkıntı yok ama 90a gelince iyice dert oluyorkardeşim CPB kapat voltaj falan ben de çok uğraştım randuman vermiyor tek çare cpb kapatıcaksın ilerde bütçe olduğunda bir sıvı soğutma alacaksın o zaman 50 yi bile geçmez
voltajı elleme biosu sıfırla sadece cpb kapatKapattım hocam. 3600 mhz sabitledim 1200 voltajda cpb kapalı 2 iç + 1 egzoz fan taktım şu an boşta 55-58 derecelere düşürebildim oyunda deneyeceğim. İşlemci kullanan oyun valorant var bakalım 15 dakikada nasıl bi sonuç verecek. 80lerde olursa sıkıntı yok ama 90a gelince iyice dert oluyor
Tamamdır hocam sadece cpb kapatıp deneyeyimvoltajı elleme biosu sıfırla sadece cpb kapat
şuan kaç derece görüyorTamamdır hocam sadece cpb kapatıp deneyeyim
Hocam yapmadan önce ultra r6da bi test ettim 1080pde 85 derecelerde normal midir?şuan kaç derece görüyor
75-80 onun için normalde 85 undervolt ile bir de çok fazlaHocam yapmadan önce ultra r6da bi test ettim 1080pde 85 derecelerde normal midir?