Hocam macunu dün yeniledim orjinal mx4. Amazon satıcılıydıbir kaç seçenek var
1 macunu yenilemek (çakma mx-4 almada)
2 undervolt
3 soğutucu yanlış takılmış olabilir çıkarıp tekrar takmak (ancak bunu yapacağına 1. yi yap zaten bunu da yapıyorsun mantıken)
kasa da kaç fan var modeli neHocam macunu dün yeniledim orjinal mx4. Amazon satıcılıydı
Voltajı 1200e çektim daha da mı düşürmem lazım?
Soğutucunun yanlış takılma ihtimali nasıl olabilir zaten yuvasına oturdu tamamen ve herhangi bi sallanma vs. yok
Hocam egzoz dışında şu anlık fan yok ve kasa kapağı açık. Fan çoklayıcımı iadeye yollayacağım için yenisini almam lazım. Şimdi kutudan çıkartıp deneyeceğim bakalım gözle görülür bi fark olacakmı. Ayrıca ekran kartım boşta 37 dereceyken oyun indirirken işlemcim 84ü gördü.kasa da kaç fan var modeli ne
ya sıvı ya arkadaşın dediği hocam başka bir şey yapamazsınızKardeşim bende de ryzen 5 3600 var bende senin gibi sıkıntı çekiyorum stok soğutucu ile valorant da işlemci 80-85 dereceleri görüyordu ben voltaj falan düşürmedim işlemciyi 3.6 ya sabitledim hızını şuanda 65 in üzerine çıkmıyor çokta fazla bir performans veya fps eksikliği olmadı sana da tavsiyem budur
Hocam temel frekansı 3.6 ghz. Nerden sabitleyebilirm daha çıkmaması için. Gerçi testte 3600mhz görüyor maxKardeşim bende de ryzen 5 3600 var bende senin gibi sıkıntı çekiyorum stok soğutucu ile valorant da işlemci 80-85 dereceleri görüyordu ben voltaj falan düşürmedim işlemciyi 3.6 ya sabitledim hızını şuanda 65 in üzerine çıkmıyor çokta fazla bir performans veya fps eksikliği olmadı sana da tavsiyem budur
Isınmasında problem yokta sadece oyun indirirken 87 derece gibi sayılar gereğinden çok çok fazla3500x zaten ısınıyor 80 falan olabilir ancak sizinki çok fazla ve olmasını gerektirecek hiç bir şey yok garip
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya sıvı ya arkadaşın dediği hocam başka bir şey yapamazsınız
anakart modelin nedirHocam temel frekansı 3.6 ghz. Nerden sabitleyebilirm daha çıkmaması için. Gerçi testte 3600mhz görüyor max
Gigabyte B450M S2H V2anakart modelin nedir
peki 3500x max çıkabildiği ghz nedir ?Gigabyte B450M S2H V2
4.1 diye biliyorum.peki 3500x max çıkabildiği ghz nedir ?
tamam kanka buldum videosunu buna bakaraktan kolaylıkla yapabilirsin sende 3.5 e sabitle veya hangisinden frekansta daha iyi performans alırsan ona göre denersin artık4.1 diye biliyorum.