Neler Yeni

R5 3600 - 4.0GHZ 0.925 Volt ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Muhammet Uçar
Prime95 testine soktum ve 90 dereceleri geçmeye çalışıyor bu değerler ile anlamadım ki nedir bunun çözümü

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
Ya bu işlemci stock haliyle bu kadar ısınıyor mu. Ryzen 3600 1600super sistem alıcaktım şimdi tereddüt etmeye başladım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Muhammet Uçar
Ya bu işlemci stock haliyle bu kadar ısınıyor mu. Ryzen 3600 1600super sistem alıcaktım şimdi tereddüt etmeye başladım.
stock haliyle bu kadar ısınmıyor değil işlemci zaten kendisi 4.0 ghz da çalışıyor anca fabrikasyon olarak ayarlanan voltaj benim işlemcim için fazla geldiği için düşürmek zorunda kaldım ve şuan herhangi bir ısınma problemi yaşamıyorum sen de belki hiç sıkıntı olmaz olursa da en fazla 5dknı alacak iş :)

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
stock haliyle bu kadar ısınmıyor değil işlemci zaten kendisi 4.0 ghz da çalışıyor anca fabrikasyon olarak ayarlanan voltaj benim işlemcim için fazla geldiği için düşürmek zorunda kaldım ve şuan herhangi bir ısınma problemi yaşamıyorum sen de belki hiç sıkıntı olmaz olursa da en fazla 5dknı alacak iş :)
Bilmiyorum ya o.c falan anlamıyorum pek. Ben takarım bilgisayara stock haliyle stock fanıyla kullanıcam oyunlarda falan kaç dereceye çıkar ki en fazla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Muhammet Uçar
Bilmiyorum ya o.c falan anlamıyorum pek. Ben takarım bilgisayara stock haliyle stock fanıyla kullanıcam oyunlarda falan kaç dereceye çıkar ki en fazla.
kardo ben de hiç anlamam oc falan aldım stock kullanıyordum 6 7 ay sonra işte termal macunda ömrünü tüketince böyle bi sorunla karşılaştım meğer 5dklık işmiş daha bi araştırmanı tavsiye ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Muhammet Uçar
(KONU GÜNCELLEME)

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    93 KB · Hit: 24
Top Bottom