Beymaminiz
80+
- Reaksiyon skoru
- 29
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Prime95 testine soktum ve 90 dereceleri geçmeye çalışıyor bu değerler ile anlamadım ki nedir bunun çözümü
Harbi ya.. Görünce bi şaşırdım ben de..0.9 ve 4GHz mi..
Bu değerler mümkün mü gerçekten![]()
kardo bana geliyor ki 4.2 Ghz da 1.0 Volt çalışır gibi hala ısınıyor buHarbi ya.. Görünce bi şaşırdım ben de..![]()
Aaaa o çöp işlemci miBende 3500x var, 4GHz 1.3V çalışıyor..
Buna da şükür![]()
0.9 ve 4GHz mi..
Bu değerler mümkün mü gerçekten![]()
forum.donanimarsivi.com
param olsa 5600x alırım senin gibiAaaa o çöp işlemci mi
stock haliyle bu kadar ısınmıyor değil işlemci zaten kendisi 4.0 ghz da çalışıyor anca fabrikasyon olarak ayarlanan voltaj benim işlemcim için fazla geldiği için düşürmek zorunda kaldım ve şuan herhangi bir ısınma problemi yaşamıyorum sen de belki hiç sıkıntı olmaz olursa da en fazla 5dknı alacak işYa bu işlemci stock haliyle bu kadar ısınıyor mu. Ryzen 3600 1600super sistem alıcaktım şimdi tereddüt etmeye başladım.
Beleşe getirdim fırsatını bil aslan parçasıparam olsa 5600x alırım senin gibi
zengin değiliz aslan..
Bilmiyorum ya o.c falan anlamıyorum pek. Ben takarım bilgisayara stock haliyle stock fanıyla kullanıcam oyunlarda falan kaç dereceye çıkar ki en fazla.stock haliyle bu kadar ısınmıyor değil işlemci zaten kendisi 4.0 ghz da çalışıyor anca fabrikasyon olarak ayarlanan voltaj benim işlemcim için fazla geldiği için düşürmek zorunda kaldım ve şuan herhangi bir ısınma problemi yaşamıyorum sen de belki hiç sıkıntı olmaz olursa da en fazla 5dknı alacak iş![]()
kardo ben de hiç anlamam oc falan aldım stock kullanıyordum 6 7 ay sonra işte termal macunda ömrünü tüketince böyle bi sorunla karşılaştım meğer 5dklık işmiş daha bi araştırmanı tavsiye ederimBilmiyorum ya o.c falan anlamıyorum pek. Ben takarım bilgisayara stock haliyle stock fanıyla kullanıcam oyunlarda falan kaç dereceye çıkar ki en fazla.