Cpu ratio autoda kalmistir ben de ayn isorunu yasamistimEsenlikler arkadaşlar. DA Sistemi kurdum windows kurmak için açtım cpu sıcaklığı 55 ile 64 arası geziyor. Şuan evde değilim
Hocam geç cevap verdim kusura bakmayın. Youthbede izlediğim videolarsa 40 45 dereceydi windows kurunca masaüstünde düşer değil mi 40-50 civarına ? Bir de kasınca biosta tırstım biraz.Bende de oluyor o, normal bir şey, sorun yok.
Farklı soğutucu kullanıyorlardır o videolarda. Kasa modeli nedir ?Hocam geç cevap verdim kusura bakmayın. Youthbede izlediğim videolarsa 40 45 dereceydi windows kurunca masaüstünde düşer değil mi 40-50 civarına ? Bir de kasınca biosta tırstım biraz.
BIOS'ta kasma yok, o herkeste öyle. Boştayken ve yük altındayken sıcaklıkları kontrol et.Hocam geç cevap verdim kusura bakmayın. Youthbede izlediğim videolarsa 40 45 dereceydi windows kurunca masaüstünde düşer değil mi 40-50 civarına ? Bir de kasınca biosta tırstım biraz.
Spec Delta RGBFarklı soğutucu kullanıyorlardır o videolarda. Kasa modeli nedir ?
Usb flash bozuk çıktı yarın windows kurayım bakıcam.BIOS'ta kasma yok, o herkeste öyle. Boştayken ve yük altındayken sıcaklıkları kontrol et.
Bende de aynı kasa var ve aynı işlemciyi stok fan ile kullanacağım 2 haftaya. Sistemin her parçasının detaylı incelemesini yapacağım ve forumda paylaşacağım , senide etiketlerim karşılaştırırsın.Spec Delta RGB
Tamamdır. Zaten yakın zamanda soğutucu alacağım ama stok fan ile bu sıcaklıkları görünce işlemcide veya stok fan vidalamasında bir sorun mu var diye düşündüm.Bende de aynı kasa var ve aynı işlemciyi stok fan ile kullanacağım 2 haftaya. Sistemin her parçasının detaylı incelemesini yapacağım ve forumda paylaşacağım , senide etiketlerim karşılaştırırsın.
Kasa zaten güzel , birde popüler bir F/P soğutucu + termal macun alırsın mis gibi.Tamamdır. Zaten yakın zamanda soğutucu alacağım ama stok fan ile bu sıcaklıkları görünce işlemcide veya stok fan vidalamasında bir sorun mu var diye düşündüm.
voltaj kaçta sağ üstte yazması lazım 1300ün üstündeyse ısınma sebebi odurEsenlikler arkadaşlar. DA Sistemi kurdum windows kurmak için açtım cpu sıcaklığı 55 ile 64 arası geziyor. Şuan evde değilim
T6 ile arctic mx4 alacağım. Ama stok soğutucu ile 1-2 hafta kullanmam gerek. Eve gidince soğutucuyu falan kontrol edeceğim.Kasa zaten güzel , birde popüler bir F/P soğutucu + termal macun alırsın mis gibi.
1200-1400 arası ama 60 dereceye kadar etkiler mi hocam o kadar voltaj ?voltaj kaçta sağ üstte yazması lazım 1300ün üstündeyse ısınma sebebi odur