R5 3600-Gtx 1650'li Sistemimi Ne kadara Satabililirim?

Affedersiniz ama o fiyatlara sistemi gider çöpe atarım yine de satmam, fikirleriniz için teşekkürler.
Piyasa Böyle , Ha Şansınızı Denemek , Enayi Avlamak İçin Sisteme 9K yazabilirsiniz.
Başa Eba Canavarı , Oyun Canavarı İbaresi eklemeyi unutmayın.

Kasa olmuş sadece 1200 lira

Markalar aynı markalar mı kanka?
Kanka senin düşüncen ikinci el pcyi sıfıra satmak. Ama bu imkansız. Gerçekten 9-10 k civarı 1660s 166 tili sistemler var. Buyur istediğin fiyata koy. Bana göre max 6-6.5

Kanka senin düşüncen ikinci el pcyi sıfıra satmak. Ama bu imkansız. Gerçekten 9-10 k civarı 1660s 166 tili sistemler var. Buyur istediğin fiyata koy. Bana göre max 6-6.5
İkinci el pcyi niye sıfıra satmak isteyim kanka ben öyle bir şey demedim yani gerçekten sadece ekran kartı biraz düşük diye bu fiyatları söylemeniz can sıkıyor sizin vicdanınız rahatsa eyvallah kanka yani tamam hazır sistemler çıkıyor ama markalar bir mi ? şuan sadece anakart 2500 lira tamam ikinci el 2000 lira 6 ay bile olmadı söylediğiniz fiyatlar çok saçma zaten yeni çıkan sistemlerin genelinde b450m s2h kullanıyor anakart 450 lira o sistem tabi 6-7 k olur yinede sağolun

İkinci el pcyi niye sıfıra satmak isteyim kanka ben öyle bir şey demedim yani gerçekten sadece ekran kartı biraz düşük diye bu fiyatları söylemeniz can sıkıyor sizin vicdanınız rahatsa eyvallah kanka yani tamam hazır sistemler çıkıyor ama markalar bir mi ? şuan sadece anakart 2500 lira tamam ikinci el 2000 lira 6 ay bile olmadı söylediğiniz fiyatlar çok saçma zaten yeni çıkan sistemlerin genelinde b450m sh2 kullanıyor anakart 450 lira o sistem tabi 6-7 k olur yinede sağolun
Ne kadar olmasını bekliyorsun ki 10k mı yani?

İkinci el pcyi niye sıfıra satmak isteyim kanka ben öyle bir şey demedim yani gerçekten sadece ekran kartı biraz düşük diye bu fiyatları söylemeniz can sıkıyor sizin vicdanınız rahatsa eyvallah kanka yani tamam hazır sistemler çıkıyor ama markalar bir mi ? şuan sadece anakart 2500 lira tamam ikinci el 2000 lira 6 ay bile olmadı söylediğiniz fiyatlar çok saçma zaten yeni çıkan sistemlerin genelinde b450m s2h kullanıyor anakart 450 lira o sistem tabi 6-7 k olur yinede sağolun
Ondan aynı derecede güçlü veya daha güçlü parçalar daha ucuza var. ikinci el satarken şu her parça bu kadar ediyor ona göre fiyat belirleyeyim mantığını bırakın! Koy oraya 10000'e o zaman, bekle 7 ay satılmasını sonra dolar uçunca bir tane teklif gelsin. Oldu mu?

R5 3600’e 3400 TL yazan birinden bilgisayar tavsiyesi almanızı önermem.

Nekadar boş muhabbet geçmiş gerçekten ya adam napcağını şaşırdı şuan.

Reisim sana tavsiyem kasayı ekran kartsız (5K) ve kartlı (9k) olarak ilana koy 1 hafta boş kasa beklesin ilanda.

Eğer verim alamazsanda parça parça sat daha iyi kar edersin çünkü senin parçalar iyi (anakart vs.) fakat ekran kartın düşük kaldığı için çok dikkat çekmez.

Aynı sorunu bende yaşadım kasa parçalarım iyiyken gpu düşüktü parçaladım sattım.

Ankaradaysan ram ve ssd ye uygun fiyat verirsen almayı düşünebilirim

Kanka 7 ay önce aldığın anakarti (2500tl) gidipte 2000 e koyup 500 tl icin hangi enayi alirsa alnından öpücem ya valla diyorum neyse. Sana hayırlı satışlar

Nekadar boş muhabbet geçmiş gerçekten ya adam napcağını şaşırdı şuan.

Reisim sana tavsiyem kasayı ekran kartsız (5K) ve kartlı (9k) olarak ilana koy 1 hafta boş kasa beklesin ilanda.

Eğer verim alamazsanda parça parça sat daha iyi kar edersin çünkü senin parçalar iyi (anakart vs.) fakat ekran kartın düşük kaldığı için çok dikkat çekmez.

Aynı sorunu bende yaşadım kasa parçalarım iyiyken gpu düşüktü parçaladım sattım.
Güzel cevabın için teşekkür ederim kardeşim

Kanka 7 ay önce aldığın anakarti (2500tl) gidipte 2000 e koyup 500 TL icin hangi enayi alirsa alnından öpücem ya valla diyorum neyse. Sana hayırlı satışlar
Asgari ücretle çalışan adam o paraya 4 gün çalışıyor kanka neyse sen yorum yapma tamam sistem 5k

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,403
Üyeler
184,783
Son üye
Salih006
Geri