R5 3600 hakkında bilgi verir misiniz ?

Reaksiyon skoru
109
r5 3600 aldım 6 cekirdek olup 12 threate sahip bir işlemci 3.6 ghz ama turbo hızıyla 4.2 ye kadar cıkabiliyormuş daha once kullananlar varsa işlemci hakkındaki görüsleri nelerdir nasıl turbo hızını aktif ediyoruz.

Bence güzel bir işlemci

4.2 GHz hıza OC ile çıkıyor. İşlemci güzel fiyatının en iyisi. Ama render için aldıysan bir fan alman lazım.

nasıl bir bilgi istediğini anlamadım, genel bilgileri zaten biliyorsunuz. Turbo hızına işlemciyi stok halde kullanırsanız kendisi çıkıyor. Mual müdahale edeceksiniz buna da overclock deniyor siz yapacaksınız

Fiyatını hak eden güçlü bir işlemci. Oyunlarda veya Render'de gerektiği zaman kendi turbo frekansa çıkıyor.

1300 TL fiyat bandında alınabilecek en iyi işlemci. Oldukça güçlü bir işlemcidir ancak bir kötü yanı var. Stok soğutucusu yetersiz olduğu için yük altında biraz fazla ısınabiliyor. Bu sebeple de turbo hızına çıkamıyor.

r5 3600 aldım 6 cekirdek olup 12 threate sahip bir işlemci 3.6 ghz ama turbo hızıyla 4.2 ye kadar cıkabiliyormuş daha once kullananlar varsa işlemci hakkındaki görüsleri nelerdir nasıl turbo hızını aktif ediyoruz.
günlük kullanım için stok soğutucu fazlasıyla yeterli. oc yapıp belirttiğin gibi sürekli yüksek frekansta kullanacaksan mutlaka bir soğutucu lazım

6 Core 12 Thread bir işlemci. Tekli Çekirdek gücü sayesinde günümüz oyunlarında çok iyi performans veriyor. Çok sağlam ve iş yapan bir işlemci. RTX 2070'i rahatlıkla besler ama 2070 Super'de az miktar darboğaz yapabilir.

nasıl bir bilgi istediğini anlamadım, genel bilgileri zaten biliyorsunuz. Turbo hızına işlemciyi stok halde kullanırsanız kendisi çıkıyor. Mual müdahale edeceksiniz buna da overclock deniyor siz yapacaksınız
after effect fazlasıyla cpu ram tuketen program render vs oyuzden almıstım işlemciyi ama tam verim alır mıyım bilmiyorum 3.6 ghzde oyuzden sormustum

after effect fazlasıyla cpu RAM tuketen program render vs oyuzden almıstım işlemciyi ama tam verim alır mıyım bilmiyorum 3.6 ghzde oyuzden sormustum
İşlemci stok haliyle yeterli olabilir. Overclock yapacaksanız stok fan yetersiz kalıyor.

after effect fazlasıyla cpu RAM tuketen program render vs oyuzden almıstım işlemciyi ama tam verim alır mıyım bilmiyorum 3.6 ghzde oyuzden sormustum
sürekli rander işleri ile ilgileniyorsanız 3700x almak daha mantılı ama 3600 de rander için gayet iyi işler yapabilen bir işlemci. Ama soğutma konsuunda kaliteli 240 veya 360 mm soğutma almanızı tavsiye ederim

sürekli rander işleri ile ilgileniyorsanız 3700x almak daha mantılı ama 3600 de rander için gayet iyi işler yapabilen bir işlemci. Ama soğutma konsuunda kaliteli 240 veya 360 mm soğutma almanızı tavsiye ederim
cok tesekkur ederim hocam işlemciyi aldım artık eger dediginiz gibi ısınma sorunum olursa sıvı sogutmaya gecerim kesinlikle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,734
Üyeler
189,142
Son üye
halil851
Geri