Bilmem olur mu ?Olur mu?
FPS drop olabiliyor. Ama FPS drop neye göre oluyor tam bilmiyorum mesela @crazyreign Valorantta 1080p’de GPU kullanımı %50’lerde geziyor ama akıcı bir şekilde oynayabiliyor (yanlışsam düzelt Eren ab)Birde darboğaz olunca ne oluyor
FPS drop ne akdar oluyor?FPS drop olabiliyor. Ama FPS drop neye göre oluyor tam bilmiyorum mesela @crazyreign Valorantta 1080p’de GPU kullanımı %50’lerde geziyor ama akıcı bir şekilde oynayabiliyor (yanlışsam düzelt Eren ab)
Daha doğrusu 60 ın altına düşüyor mu?FPS drop olabiliyor. Ama FPS drop neye göre oluyor tam bilmiyorum mesela @crazyreign Valorantta 1080p’de GPU kullanımı %50’lerde geziyor ama akıcı bir şekilde oynayabiliyor (yanlışsam düzelt Eren ab)
nE? Anlamadım.FPS drop ne akdar oluyor?
Fps drop olduğu zaman mesela FPS’in 200’ken birden 80’e düşüyor ve ekranda bir takılma oluyor sana böyle anlatabilirim.FPS drop ne akdar oluyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha doğrusu 60 ın altına düşüyor mu?
sağol anladaım 3070-3600 yapıcam büyük ihtimalle.Fps drop olduğu zaman mesela FPS’in 200’ken birden 80’e düşüyor ve ekranda bir takılma oluyor sana böyle anlatabilirim.
Hayırlı olsun şimdiden eğer bana güvenmezsen (bazıları rütbem düşük diye böyle diyor ) başka forumlarda ya da yüksek rütbelilere sorabilirsin.sağol anladaım 3070-3600 yapıcam büyük ihtimalle.