Ll3G1OnN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 300
2. el den kasa topladım 1 sene oldu olacak o zamandan bu güne hiç işlemci testi yapmadım geçenlerde pubg oynarken elim terledi bende elim terliyosa kasaya ne oluyordur kim bilir dedim elimi kasaya attım kasa alev atıyor arkası kabloların olduğu bölüm allah allah dedim core temp açtım baktım işlemci 84 85 derecelere çıkıyor stok fan ile bende daha önce hiç işlemci testi yapmadın nedir nasıl yapılır bilmem cinebench diye bir şey var bi onu biliyorum onun da farklı versiyonları varmış r23 multi core testini yaptım 10dk işlemci 3.6 ghz lerde tam yükte 95 derecede kendini sabitliyor sınırda yani bir macun değişimi yapayım dedim aldığım zamanki macunu kullandım zalman stc08 sonra bir daha test yaptım multi core 10dk gene 95ler ama bu sefer işlemci 3.9ghz lerde geziyor oyunda pubg de 78 79 80 aralarında sizce normal mi stok fan ile msi a320m a pro anakart kullanıyorum oc yapamıyorum yani onun dışında fan hız ayarlarına baktım onlarlada oynayamıyorum son hızda çalışıyor her zaman sizce ne yapayım bi öneriniz var mıdır herhangi bir şey olur