r5 3600 Overclock Sorusu

Aynen öyle. Düşmesi imkansız gibi bişi. Hatta artabilir. Düşünüyosan hemen al.
düşünüyorumda param yok suanda öyüzden sıkıntı gibi bide bişey sorcam bu işlemciyi en iyi hangi fan soğutur sıvı soğutma dışında böyle fazla fiyatı olmayan kasama sığan iyi fan önerirmisin dark diamond full mesh kasam

Hocam ben almayacağım :) Fiyatı artacağını düşünmüyorum.
Sana demedim zaten konu sahibine dedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

düşünüyorumda param yok suanda öyüzden sıkıntı gibi bide bişey sorcam bu işlemciyi en iyi hangi fan soğutur sıvı soğutma dışında böyle fazla fiyatı olmayan kasama sığan iyi fan önerirmisin dark diamond full mesh kasam
Snowman t6 ultra ya da dark freezer x128 yeterli olur, artar bile.

Sana demedim zaten konu sahibine dedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Snowman t6 ultra ya da dark freezer x128 yeterli olur, artar bile.
kasama sığarmı sence biraz küçük gibi çünkü

Fiyat açısından T6 , Gametech Freezer HD 3.0, Dark Freezer X94RD, Dark X96.

Yeterli olacaktır diye düşünüyorum, gelince denersin.
aslında gelmişti ben taktırcaktım ama bilgisayarcı uymadı dedi anakarta kafamı karıştırdı ? neden uymadı sizce

aslında gelmişti ben taktırcaktım ama bilgisayarcı uymadı dedi anakarta kafamı karıştırdı ? neden uymadı sizce
Bilgisyarcı değil siz monte edin, uyacaktır klasik bakkal yalanları oluyor, içinden AM4 uyumlu braket çıkıyor zaten.

Bilgisyarcı değil siz monte edin, uyacaktır klasik bakkal yalanları oluyor, içinden AM4 uyumlu braket çıkıyor zaten.
ben beceremem ya işlemcinin tırnaklarına zarar verırım diye korkuyorum

Geri