ZorTİnaYtİ
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 112
- Konu Sahibi Konu Sahibi
darboğaz olmasın benim sistemde suanda 1050ti var güçsüz gelioFark etmez gerek yok. Ne için yapmayı düşünüyorsunuz ?
darboğaz olmasın benim sistemde suanda 1050ti var güçsüz gelioFark etmez gerek yok. Ne için yapmayı düşünüyorsunuz ?
hocam öyle forza, cyberpunk, dying light, rdr2 tarzı oyunlar oynarsan yapmaz ama ortalama oyunlarda yaparbenim monitör 1080p hocam
Hocam yt'de azıcık aratırsanız zaten 1080p için o.c'a gerek olmadığını anlayacaksınız.darboğaz olmasın benim sistemde suanda 1050ti var güçsüz gelio
Zaten o işlemcinin ayarlarıyla oynaman lazım çok voltaj çekip çekirdek frekansı saçma düzeyde tutuyor kendine uygun düşük voltaj ile 4.2ghz sabitlemeni tavsiye ederim.overclocklasam olurmu sizce ve voltajlarla oynasam vs.
Evet mesela valorant, gerçi o işlemci bazlı oyun olduğundan ne yaparsanız yapın kullanımı fulleyemezsiniz.hocam öyle forza, cyberpunk, dying light, rdr2 tarzı oyunlar oynarsan yapmaz ama ortalama oyunlarda yapar
csgo fln oyniyom genelde god of war a geçmeye düşünüyorumhocam öyle forza, cyberpunk, dying light, rdr2 tarzı oyunlar oynarsan yapmaz ama ortalama oyunlarda yapar
alınır ozaman peki pny nin 3060 alınır mı? 7300de flndı1080pde bazı oyunlarda yapıyor. Ama keyfini kaçıracak kadar değil idare eder.
hangi oyunları oynuyosun hocamSıkıntı yaratmaz. 1 yıl 3060 ryz3600 kullandım. Darboğaz var ama sorun teşkil etmeyecektir.
Cod Warzone, Vanguard.hangi oyunları oynuyosun hocam