Merhaba arkadaslar, r 5 3600 lü pc topladım ve nihayet elime geçti bir hevesle ilk oyunlarımı oynarken farkettim ki işlemcim 80 derecede çalışıyor cs go en yüksek ayarlarda oynarken bu sıcaklık normal mi sizce yada bir zararı olurmu
kasanın ekran kartı ve işlemci hizasında olan cam kısmıda cok ısınıyor bu işlemci ısısını düşürmek için işlemci sogutma almalımıyım sıvı olmayanlarından yada hava cıkısı için bir fan mı almalıyım
kasanın ekran kartı ve işlemci hizasında olan cam kısmıda cok ısınıyor bu işlemci ısısını düşürmek için işlemci sogutma almalımıyım sıvı olmayanlarından yada hava cıkısı için bir fan mı almalıyım
İşlemci fanı al derim. Birde kasanın yan kapağını açıp oyna o zaman kaç derece oluyor?
300 350 tl ye kadar cıka bilirim sanırım şuanlık birde boştayken işlemci 55 65 arasında oynuyor sürekli sıcaklık olarakTemperli cam ısınıyorsa Kule tipi veya Sıvı soğutma öneririm. Yoksa cam çatlayabilir. Bütçe?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sonrada toz dolsun.
Çok teşekkür ederim yardımın için bir şeydaha sormak istiyorum core temp uygulaması ile baktıgımda freakansı 3.6 4.0 felan oluyor aynı şekildede voltajı 1.0 1.4 oluyor bu normal bir şey miBunu öneririm.
Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.199,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Alabilirsen ise bunu.
SilverStone Tundra TD02-E Sıvı Soğutma Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SilverStone Tundra TD02-E Sıvı Soğutma fiyatlarını Akakçe ile takip et! SilverStone Tundra TD02-E Sıvı Soğutma özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bunu öneririm.
Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.199,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Alabilirsen ise bunu.
SilverStone Tundra TD02-E Sıvı Soğutma Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SilverStone Tundra TD02-E Sıvı Soğutma fiyatlarını Akakçe ile takip et! SilverStone Tundra TD02-E Sıvı Soğutma özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Yalnız teşekkür etmek yerine mesajlarımı beğene bilirsinÇok teşekkür ederim yardımın için bir şeydaha sormak istiyorum core temp uygulaması ile baktıgımda freakansı 3.6 4.0 felan oluyor aynı şekildede voltajı 1.0 1.4 oluyor bu normal bir şey mi
34 esports duoyu şuan RYZEN 3700X için kullanıyorum.Banamısın demiyor. Tam F/P ürünü. Biostan ince ayar çektim fan hızı sıcaklık için.Acayip sessiz.
Sıvı soğutmadan bu ürüne geçtim.
BeğeniyorumEvet normal bir şey. Isındığında Turbo Boost'a çıkamıyor ve Ghz düşüyor onun beraberinde Ghz düştüğü içinde Voltaj düşüyor.
Yalnız teşekkür etmek yerine mesajlarımı beğene bilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Maksimum kaç derece? Belki bende alırım.