Araştırmadan bu kadar yüklü para verilmez kiBende korktum ve abd
Donanım arşivinin yaptığı testle arasında fark var o yüzden böyle bir soru sordu bence.Allah Allah dostum iyi misin cidden? itopya ne yapsın veya Abdullah Bey ne yapsın sıcaklık yüksekse? Kaldı ki o sıcaklıklar normal.
araştırdım biliyordum ısındığını sadece bugün buraya gülerek yazmıştım herkes kötü değerler diyerek moralimi falan bozdular iyiyse sıkıntı yoktu bneim içinAraştırmadan bu kadar yüklü para verilmez ki
Aga ben gaza geldim sıkıntı olduaraştırdım biliyordum ısındığını sadece bugün buraya gülerek yazmıştım herkes kötü değerler diyerek moralimi falan bozdular iyiyse sıkıntı yoktu bneim için
Sana dememiştim ben ama çok kafana takıyorsan düzgün bi hava soğutma alaraştırdım biliyordum ısındığını sadece bugün buraya gülerek yazmıştım herkes kötü değerler diyerek moralimi falan bozdular iyiyse sıkıntı yoktu bneim için
Stok fansa normal o değerler egerki kule sogutucun yada sıvı sogutma varsa dostum bi garantiye değişime yolla@Abdullah Hacıgül abi ne yapayım itopyayı mı arayayım bu normal değil yani direkt bakar msn şu değerlere %36 kullanımda 83 derece