r5 3600 valorantta 80-85 derece

CBU kapat onun yüzünden voltajda dalgalanmalar oluyor bu sıcaklıkta bişey yok ama çok takıyorsan kafaya dediğimi yap
kafaya takmam yok tamam sağolun içim rahatladı valla bugündür darlıyorlar

Stok soğutucu ile o değerler normal en kısa zamanda iyi bir kule tipi soğutucu ya da sıvı soğutucu almanızı öneririm

Araştırmadan bu kadar yüklü para verilmez ki
araştırdım biliyordum ısındığını sadece bugün buraya gülerek yazmıştım herkes kötü değerler diyerek moralimi falan bozdular iyiyse sıkıntı yoktu bneim için

araştırdım biliyordum ısındığını sadece bugün buraya gülerek yazmıştım herkes kötü değerler diyerek moralimi falan bozdular iyiyse sıkıntı yoktu bneim için
Aga ben gaza geldim sıkıntı oldu

Sana dememiştim ben ama çok kafana takıyorsan düzgün bi hava soğutma al

neyse sağolun içimi rahatlattınız eyvallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sana dememiştim ben ama çok kafana takıyorsan düzgün bi hava soğutma al
4 5 ay sonra falan bakarım o işe

cpb yi kapa biraz fps düşüyor ama sıcaklık 60 dereceyi geçmiyor valorantta en azından 5 6 ay sonra bir kule tipi soğutucu alana kadar böyle durmasına karar verdim

cpb yi kapa biraz fps düşüyor ama sıcaklık 60 dereceyi geçmiyor valorantta en azından 5 6 ay sonra bir kule tipi soğutucu alana kadar böyle durmasına karar verdim
bakarım nereden kapatıcaz onu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,520
Üyeler
184,319
Son üye
Huzayfe
Geri