ryzen5 3600 ve rtx3060 lı bi sistem düşündüm darboğaz olur olursa hangi ekran kartını önerebilirisiniz
50 60 fps az değilmi 3060 için3060 kullanıyorum bana mısın demiyor tüm oyunları 1080p ile 50-60 fps oynuyorum ultrada darboğaz olsaydı çoktan olurdu tavsiye ederim.
Cyberpunk 2077 RTX OFF / DLSS OFF ile o kadar alıyorum ben ondan öyle dedim normalde bazı oyunlar müthiş performans veriyor tabii ki'de ama optimizasyon özürlüsü olan oyunlarda performans düşüklüğü oluyor tabi.50 60 fps az değilmi 3060 için
anladım ben cyperpunkı düşünmeden espor oyunlarında aldığınızı düşünmüştüm o değerleri genekde onlar üstünden fps söylüyorlar çünküCyberpunk 2077 RTX OFF / DLSS OFF ile o kadar alıyorum ben ondan öyle dedim normalde bazı oyunlar müthiş performans veriyor tabii ki'de ama optimizasyon özürlüsü olan oyunlarda performans düşüklüğü oluyor tabi.
Da da söylemişti yapmıyor ama tam performansını vermiyor.ryzen5 3600 ve rtx3060 lı bi sistem düşündüm darboğaz olur olursa hangi ekran kartını önerebilirisiniz