R5 5500 Overlock Yapmak

Reaksiyon skoru
67
Sevgili dostlarım bilgisayarı yeni aldım ve olduğu gibi kullanıyorum yani hiç bi ayar falan yapmadım incehesaptan aldım bu arada bazı videolar izliyorum r5 5500 overlock falan yapmak zararlımıdır ve nasıl yapılıyor merak ettim bende yapsammı acaba ne dersiniz bilgisayara bi zararı olurmu ne gibi faydalrı var ltfen bi yardımcı olurmusnuz işlemcim (AMD Ryzen 5 5500 3.60GHz 6 Çekirdek 19MB Önbellek Soket AM4 MPK İşlemci) Ekran Kartı (COLORFUL iGame GeForce RTX 3050 Ultra 6GB GDDR6 96Bit (6GB V4-V) Gaming)

Overclockda önemli olan işlemci soğutucusu sizinki stok mu yoksa kule tipi mi sıvı soğutmamı hangisi ? Eğer stok soğutucu ise hiç girişmeyin işlemci yanar.

Overclockda önemli olan işlemci soğutucusu sizinki stok mu yoksa kule tipi mi sıvı soğutmamı hangisi ? Eğer stok soğutucu ise hiç girişmeyin işlemci yanar.
wallahi hiç bilmiyorum sogutucusunu en iyisi bulaşmıyım başıma iş açarım

ben zamaninda sivi sogutma ile bile denedim saglam anakart lazim ona, abidik gubudik b450 anakartlarla ancak pbo acarsin. anakart marka model ver

ben zamaninda sivi sogutma ile bile denedim saglam anakart lazim ona, abidik gubudik b450 anakartlarla ancak pbo acarsin. anakart marka model ver
COLORFUL BATTLE-AX A520M-K M.2 V14 DDR4 3200MHz mATX AM4 Gaming (Oyuncu) Anakart
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisayardan anlamıyorsanız dediğiniz gibi hiç bulaşmayın. Çok riskli bir işlem bilinçsizce yapılırsa maddi hasar oluşturabilir.
anladım çok tşk ederim

overclock yapmak işlemciye zarar verir ve Gpu' ya kıyasla cpu' da performans kazancı tükettiği fazladan enerji ve işlemciyi eskitmesine kıyasla bayağı kötü. İşlemcinin oc yapılması önerilmez.

overclock yapmak işlemciye zarar verir ve Gpu' ya kıyasla cpu' da performans kazancı tükettiği fazladan enerji ve işlemciyi eskitmesine kıyasla bayağı kötü. İşlemcinin oc yapılması önerilmez.
anladım tşk ederim o zaman ben hiç karışmıyım aldığım gibi dursun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,971
Üyeler
186,273
Son üye
djkanzer
Geri