novain
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- Sam
Sistemler bunlar : https://www.gamegaraj.com/nitelik/e...HMTImo4kzGpj_MBmMYHKtOyk6vljrhIuh6XUiLJF7eFIl
Xbox Series S: 10500 TL
2300 TL harcamayla oluşacak sistem: i7 3770+R9 380x
256 gb SSD, 500 GB HDD
16 GB DDR3 Ram 1333 Mhz
Başlıkta anlattığım gibi arkadaşlar. Sadece;
- Eğer RX580 sistemi alırsam Xbox 9.nesil kontrolcü de almam gerekecek.
- Monitöre 32'' 1366x768 bir monitör. Her şekilde yenilenecek ama acele etmeyeceğim. Bununla Series S bir süre kullanmak icap edecek.
- Klavye-Fare işimi görecek şekilde var.
- Futbol, Basketbol, Yarış, 3rd person senaryolu oyunlar ağırlıklı oynuyorum. Fps ve dövüş de severim.
- SS alırsam da 3rd person ve fps oyunlarından klavye fare desteği olanları oynayacağım.
- Sürekli oyun almam mümkün değil, game passte ne varsa onu oynayacağım.
- Pc yükseltme ve konsol planını beraber de uygulayacak bütçeyi açabilirim ama mantıklı mı, bilmiyorum.
- Series S ile zaman geçirip konsol da kullanmış olsam, 1-2 yıl kullanıp 4060-70'li falan sistem kursam düşüncesi de yok değil.
Kararsız kaldığım için yazıyorum.
Xbox Series S: 10500 TL
2300 TL harcamayla oluşacak sistem: i7 3770+R9 380x
256 gb SSD, 500 GB HDD
16 GB DDR3 Ram 1333 Mhz
Başlıkta anlattığım gibi arkadaşlar. Sadece;
- Eğer RX580 sistemi alırsam Xbox 9.nesil kontrolcü de almam gerekecek.
- Monitöre 32'' 1366x768 bir monitör. Her şekilde yenilenecek ama acele etmeyeceğim. Bununla Series S bir süre kullanmak icap edecek.
- Klavye-Fare işimi görecek şekilde var.
- Futbol, Basketbol, Yarış, 3rd person senaryolu oyunlar ağırlıklı oynuyorum. Fps ve dövüş de severim.
- SS alırsam da 3rd person ve fps oyunlarından klavye fare desteği olanları oynayacağım.
- Sürekli oyun almam mümkün değil, game passte ne varsa onu oynayacağım.
- Pc yükseltme ve konsol planını beraber de uygulayacak bütçeyi açabilirim ama mantıklı mı, bilmiyorum.
- Series S ile zaman geçirip konsol da kullanmış olsam, 1-2 yıl kullanıp 4060-70'li falan sistem kursam düşüncesi de yok değil.
Kararsız kaldığım için yazıyorum.