S sarkilar 80+ Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 97 Dahası Reaksiyon skoru 26 İsim ahmet akkaya 7 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 ahmetmelihalemdar yazmış: Bugün görüşebilirsem bi sorayım sattı mı satmadı mı bilmiyorum. Hangi ilde yaşıyorsun? Devamı için tıklayın... bilecikde ailem bende yalovadayım bursayada gelebilirim o 3 şehir den birisi ise
ahmetmelihalemdar yazmış: Bugün görüşebilirsem bi sorayım sattı mı satmadı mı bilmiyorum. Hangi ilde yaşıyorsun? Devamı için tıklayın... bilecikde ailem bende yalovadayım bursayada gelebilirim o 3 şehir den birisi ise
ahmetmelihalemdar 80+ Silver Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 2,326 Dahası Reaksiyon skoru 913 Yaş 38 Konum Bodrum İsim Ahmet Melih Alemdar 7 Mayıs 2024 #15 sarkilar yazmış: bilecikde ailem bende yalovadayım bursayada gelebilirim o 3 şehir den birisi ise Devamı için tıklayın... Dediğim kasa Kütahyada. Yakınsan kendin bakabilirsin diye demiştim
sarkilar yazmış: bilecikde ailem bende yalovadayım bursayada gelebilirim o 3 şehir den birisi ise Devamı için tıklayın... Dediğim kasa Kütahyada. Yakınsan kendin bakabilirsin diye demiştim