cabgucinar
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
R5 5600 94 derece normal mi ?
stok soğutu ile kulanıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bende de öyle olmuştu. O şekilde kullanmanı tavsiye etmem en kısa zamanda soğutucu al. Soğutucu olarak ID-Cooling SE-214-XT tavsiye ederim. Sıcaklıklar 70 dereceye düştü.R5 5600 94 derece normal mi ?
Kendisi tam yükte ısınan bir işlemci kasandaki hava akışına göre 90 lı dereceler şaşırtıcı değil kule tipi bir soğutucu alarak sistemi rahatlatabilirsinR5 5600 94 derece normal mi ?
hocam benim işlemcide mi anormallik var ya 56 dereceyi geçmiyor işlemciBende de öyle olmuştu. O şekilde kullanmanı tavsiye etmem en kısa zamanda soğutucu al. Soğutucu olarak ID-Cooling SE-214-XT tavsiye ederim. Sıcaklıklar 70 dereceye düştü.
Soğutmanın performansını bilmiyorum ama iyiyse normal olabilir yükte bu değerler.hocam benim işlemcide mi anormallik var ya 56 dereceyi geçmiyor işlemci120mm corsair sıvı soğutma var oyunlarda droplar oluyor ztn
https://www.sitem.com.tr/Corsair-KC...Sogutma-Sistemli-Islemci-Sogutucu-purn-112180 bu hocam soğutucuSoğutmanın performansını bilmiyorum ama iyiyse normal olabilir yükte bu değerler.
Dostum soğutucu alana kadar evde yangın söndürme tüpü olduğuna emin ol benceR5 5600 94 derece normal mi ?