Neler Yeni

R5 5600 CSgo FPS SORUNU

MFCAMUR00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mehmet Fatih Çamur
Arkdaşlar selam elimde r5 5600/rx6600/msı a320m-a pro üçlemesi var valoda 550-600 fps arası alıyorum bunda sıkınıt yok ama CSgo de en düşük ayarlarda da, en yüksek ayarlarda da 190-350 fps arası alıyorum(ölünce fps 190 a düşüyor) değerler normal ? mi yoksa bende bı sıkıntı mı var ?

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ahmet Kılcık
fps_max_0
fps_max_menu 600

Başlat çubuğunun arama kısmına "Grafik Ayarları" yazıp gelen menüden gözat diyerek Csgo'nun dosyalarının olduğu yerden tam hatırlamıyorum uzantısı sanırım steam/steamapps/common/csgo gibi olabilir cs go'yu ekleyip yüksek performans olarak ayarlayın. Sonrasında oyun çalışır vaziyetteyken görev yöneticisinin ayrıntılar kısmında işlemlerden CS go'yu bulun ona da sağ tıklayıp öncelik olarak yüksek seçin.

En önemlisi ayar yaparken gözünüzden kaçmış ya da eliniz değmiş olabilir, oyun ayarlarında çoklu CPU kullanımını etkin vaziyete getirin. Sonrasında konuyu güncellerseniz sevinirim.

MFCAMUR00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mehmet Fatih Çamur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fps_max_0
fps_max_menu 600

Başlat çubuğunun arama kısmına "Grafik Ayarları" yazıp gelen menüden gözat diyerek Csgo'nun dosyalarının olduğu yerden tam hatırlamıyorum uzantısı sanırım steam/steamapps/common/csgo gibi olabilir cs go'yu ekleyip yüksek performans olarak ayarlayın. Sonrasında oyun çalışır vaziyetteyken görev yöneticisinin ayrıntılar kısmında işlemlerden CS go'yu bulun ona da sağ tıklayıp öncelik olarak yüksek seçin.

En önemlisi ayar yaparken gözünüzden kaçmış ya da eliniz değmiş olabilir, oyun ayarlarında çoklu CPU kullanımını etkin vaziyete getirin. Sonrasında konuyu güncellerseniz sevinirim.
fps artış gösterdi ama her oyunu açtığımda tekrar görev yöneticisinden önceliği yüksek yapmam grekiyor bu arada yardımıznız için teşekkürler

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,021
İsim
Hacı
FPS sabitlemeyi devre dışı bırakmanız lazım.

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
Sorunuz dışında ama valo’da 550-600 demişsiniz, çatışırken 300’e inmiyor mu?

Top Bottom