Aynı ürünü bende aldım merakla bekliyorum.yakında şuan en fplerden biri olan 214xt soğutucuyu alıcam ryzeen 5 5600 işlemcim var yanında ayrı termal macun almama gerek varmı?
yakında şuan en fplerden biri olan 214xt soğutucuyu alıcam ryzeen 5 5600 işlemcim var yanında ayrı termal macun almama gerek varmı?
Kutudaki macunla kullanıyorum R5 5600ün 60 derece civarını geçtiğini görmedim.Aynı ürünü bende aldım merakla bekliyorum.
Onu alcaniza az daha koyup 224 xts alabilirsinizyakında şuan en fplerden biri olan 214xt soğutucuyu alıcam ryzeen 5 5600 işlemcim var yanında ayrı termal macun almama gerek varmı?
Macun harici ne farkı varOnu alcaniza az daha koyup 224 xts alabilirsiniz
Macun farkı yok soğutması daha iyiMacun harici ne farkı var
Onu alcaniza az daha koyup 224 xts alabilirsiniz
Evet bu. Gelbura.com dan daha ucuza bulabilirsiniz id cooling distribütörü zatenID-Cooling SE-224-XTS Black İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ID-Cooling SE-224-XTS Black İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-224-XTS Black İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bumu dediğiniz 3 4 tane var 224xts