Neler Yeni

Öneri R5 5600 e uygun kasa psu ve ekran kartı yardım

psu lar hakkında hiç bir bilgim yok sadece fazla w koruması falan ouyormuş ani elektrik gidip gelmesinden sıkıntı çıkarmaz diyorsanız alıcam direkt o kasayı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rx6800xt r5 5600 ile darbpğaz yaparmı darboğaz sitesinde yüksek bi değer gördüm gibi hatırlıyorumda
1080 de 5600 ile 6800xt darboğaz yapar %20 cıvarı 2k da yapmaz idare etmek için kullanırsın 2k gecıceksen problem yok 1080 p de kalıcam dersen 6700 xt al darboğaz yaşamazsınız

Ekran kartı olarak b580 düşünebilirsin
onu bende düşündüm aslında da fiyatıda uygun ama intelin yani işlemcileri bu haldeyken ek ına güvensemmi bilmiyorum işin açığı çok araştırmadım ama sanki amd daha güvenilir geliyor b580 hakkında ne söyleyebilirsiniz araştırdınızmı

r5 5600 e uygun bi ekran kartı düşünüyorum ilk aklıma rx 6600 geldi ama 8gb yetmeyebilir diye düşündüm 12gb lık önerebileceğiniz çok darboğaz yapmayacak bi ekran kartı varmı f/p olarak ayrıca psu ve kasa olarak ne terc,h etmem lazım kasa çok önemli değil de psu olarak elektrik dalgalanmalrının çok olduğu bi sitede oturuyorum bütün sistemin gg olmaması için hangi marka psu yu öneritrsiniz( bütçe ek+psu+kasanın toplamı)
Böyle öneri istenmez ekran kartı için PSU kasa vs için bütce vermen lazım

onu bende düşündüm aslında da fiyatıda uygun ama intelin yani işlemcileri bu haldeyken ek ına güvensemmi bilmiyorum işin açığı çok araştırmadım ama sanki amd daha güvenilir geliyor b580 hakkında ne söyleyebilirsiniz araştırdınız mı?
Evet araştırdım, intele güvenmemeniz çok normal ama 4060'la 4060 ti arası bir performans sergiliyor. Sadece 1-2 oyunda optimizasyın sorunu var fakat Intel daha fazla ekran kartı çıkaracak ve büyük bir ihtimalle optimizasyon sorunu çözülecek. Optimize edilmiş "bazı" oyunlarda saf güçte 4060 ti'ı da geçiyor. Ama genel olarak 4060'tan %10 daha güçlü. 10-11 arası bir fiyatta yakalarsanız hiç tereddüt etmeden alabilirsiniz.

1080 de 5600 ile 6800xt darboğaz yapar %20 cıvarı 2k da yapmaz idare etmek için kullanırsın 2k gecıceksen problem yok 1080 p de kalıcam dersen 6700 xt al darboğaz yaş6700 2k için yeterli olurmu

Böyle öneri istenmez ekran kartı için PSU kasa vs için bütce vermen lazım
hocam piyasayı bilmiyorum ek için az çok bi bilgim var ama psu lar hakkında hiç yok o yüzden toplam param bu tahminen 11-12 k sını ek ya kalanı kasa ve psu diye düşünüyordum ama daha iyi fikirlei olan daha bilgili insanlarla dolu burası o yüzden öyle istedim

hocam piyasayı bilmiyorum ek için az çok bi bilgim var ama psu lar hakkında hiç yok o yüzden toplam param bu tahminen 11-12 k sını ek ya kalanı kasa ve psu diye düşünüyordum ama daha iyi fikirlei olan daha bilgili insanlarla dolu burası o yüzden öyle istedim
12k ya hem ekran kartı hem PSU hem kasa almak istiyorsun yani

Evet araştırdım, intele güvenmemeniz çok normal ama 4060'la 4060 ti arası bir performans sergiliyor. Sadece 1-2 oyunda optimizasyın sorunu var fakat Intel daha fazla ekran kartı çıkaracak ve büyük bir ihtimalle optimizasyon sorunu çözülecek. Optimize edilmiş "bazı" oyunlarda saf güçte 4060 ti'ı da geçiyor. Ama genel olarak 4060'tan %10 daha güçlü. 10-11 arası bir fiyatta yakalarsanız hiç tereddüt etmeden alabilirsiniz.
şunu alabilirim sanırım ancak hala emin olabilmiş değilim bi araştırayım teşekkürler size de zamanınızı ayırdınız

12k ya hem ekran kartı hem PSU hem kasa almak istiyorsun yani
yok yanlış anladınız 12k ek için belirttiğim 15k dan kalanı da psu ve kasa için sanırım 15k diye belirttiğimi görmediniz

1080 de 5600 ile 6800xt darboğaz yapar %20 cıvarı 2k da yapmaz idare etmek için kullanırsın 2k gecıceksen problem yok 1080 p de kalıcam dersen 6700 xt al darboğaz yaşamazsınız
b580 hakkında ne düşünüyorsunuz başka birisi yazmışta benimde aklıma geldi rx6700 alabilirim sanırım hangisi daha mantıklı olur ikiside 12gb intelinki daha ucuza bulunabilecek bir şey ama sanırım performansları ısı değerleri sesleri güç tüketimi veayire hangisi daha mantıklı olur acaba

şunu alabilirim sanırım ancak hala emin olabilmiş değilim bi araştırayım teşekkürler size de zamanınızı ayırdınız

yok yanlış anladınız 12k ek için belirttiğim 15k dan kalanı da psu ve kasa için sanırım 15k diye belirttiğimi görmediniz
Anladım tamam ekran kartı RX 6800 ya da 6800xt bulursan 12kya onu öneririm ekran PSU ve kasa içinde.

Bunu öneririm fazla yine de ama bu fiyata.
Ama

Bu var ikisinden biri PSU olabilir kasa da

r5 5600 e uygun bi ekran kartı düşünüyorum ilk aklıma rx 6600 geldi ama 8gb yetmeyebilir diye düşündüm 12gb lık önerebileceğiniz çok darboğaz yapmayacak bi ekran kartı varmı f/p olarak ayrıca psu ve kasa olarak ne terc,h etmem lazım kasa çok önemli değil de psu olarak elektrik dalgalanmalrının çok olduğu bi sitede oturuyorum bütün sistemin gg olmaması için hangi marka psu yu öneritrsiniz( bütçe ek+psu+kasanın toplamı)
Rgb leri değiştirmek ve ucuz olmasını istiyorsan zoko aquaris olması lazımdı ismi psu da 700 watt enermax yazsan çıkar ucuza kapatırsın orta şeker parçalardır

Ekran ksrtı olarak 6700 XT ya da 6800

Geri