R5 5600 için soğutucu önerisi verirmisiniz

Adem.y58

80+
Reaksiyon skoru
35
Selamlar

R5 5600 işlemci aldım lol de bile işlemci 85 dereceyi görüyor, stok soğutucuya benzer bi soğutucum var aşağıdaki soğutucuyu düşünüyorum, OC filan yapmıcam sadece yük altına girince 70 dereceyi geçmesin yeter benim için, bütçemde linkteki fiyat kadar

SELAM150 kodu ile 749TL ye bu ürünü alabilirsin. 6 borulu attığından daha iyi bir soğutucu olduğunu düşünüyorum.
ben de almayi dusunuyorum da, attiginiz urun sessiz calisir mi? Amd stok sogutucu cok sesli calisiyor kurtulmak istiyorum bu sesten.

ben de almayi dusunuyorum da, attiginiz urun sessiz calisir mi? Amd stok sogutucu cok sesli calisiyor kurtulmak istiyorum bu sesten.
Evet daha sessiz çalışır. Stok fan o işlemciyi soğutabilmek için yükteyken baya ses yapar. Birde termal macun kurumuş ve fan tozlanmışsa üff.

Selamlar

R5 5600 işlemci aldım lol de bile işlemci 85 dereceyi görüyor, stok soğutucuya benzer bi soğutucum var aşağıdaki soğutucuyu düşünüyorum, OC filan yapmıcam sadece yük altına girince 70 dereceyi geçmesin yeter benim için, bütçemde linkteki fiyat kadar

https://www.gaming.gen.tr/urun/3846...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ bunu kullanıyorum tavsiye ederim

Evet daha sessiz çalışır. Stok fan o işlemciyi soğutabilmek için yükteyken baya ses yapar. Birde termal macun kurumuş ve fan tozlanmışsa üff.
bostayken bile ses yapiyor. Temizlememe ragmen ses kesilmiyor yuksek ihtimal fanimda bir sorun olabilir.

thermalright peerlees assassin al
kanka ben bütçe 800tl civarında diyorum senin dediğin soğutucu min 1800 tl :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bak bu ; https://www.n11.com/urun/zoko-ice-pro-bp4-siyah-auto-rainbow-fanli-kule-islemci-fani-59998185

ya da ;

beyaz rengi de var. 28 derecelerden yukarı çıkmıyor 5600 boşta.
sende 5600 ilemi kullanıyorsun hocam ? oyunlarda filan kaç derece görüyor memnunsan sipariş edicem, 2. link değilmi ?

Son düzenleme:
kanka ben bütçe 800tl civarında diyorum senin dediğin soğutucu min 1800 tl :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sende 5600 ilemi kullanıyorsun hocam ? oyunlarda filan kaç derece görüyor memnunsan sipariş edicem, 2. link değilmi ?
56 derece üstü göstermedi. Last of us, cyberpunk gibi oyunlarda 62 derece ve üstüne çıkıyor. 70 dereceyi hiç görmedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,155,896
Üyeler
183,775
Son üye
ılGT
Geri