Bende ,6700xt vardi 1080 de ucu ucuna besliyordu biraz darboğaz olur ama grafikleri yüksek oyunlarda çok yapmayabilirdarbogaz yaparmı 2 k da fortnite cs 2 ve hikayeli oyunlar oynayacagım
Çok sıkıntı olmaz yani tamamdıdBende ,6700xt vardi 1080 de ucu ucuna besliyordu biraz darboğaz olur ama grafikleri yüksek oyunlarda çok yapmayabilir
Katılıyorum hocam bence 3060ti ile kullanıyorum millet al 3070ti al rx 6800 falan al diyorlardı 1080de yapacağı darboğazı hayal edemiyorum oynadığım oyun pubg lol cs tarzıBende ,6700xt vardi 1080 de ucu ucuna besliyordu biraz darboğaz olur ama grafikleri yüksek oyunlarda çok yapmayabilir
Hocam anakart ile ilgili açtığım konuma fikrinizi yazabilir misin rica etsem teşekkürler.Katılıyorum hocam bence 3060ti ile kullanıyorum millet al 3070ti al rx 6800 falan al diyorlardı 1080de yapacağı darboğazı hayal edemiyorum oynadığım oyun pubg lol cs tarzı
Hocam anakart ile ilgili açtığım konuma fikrinizi yazabilir misin rica etsem teşekkürler.2k da yapmaz yapsada hissedilmeyecek derecede olur .