Neler Yeni

r5 5600 ile akıcı fifa yayını yapabilir miyim?

Feoyez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Efe Erdoğan
14 mbps uploadım var, rtx 2060 ekran kartım ve 8x2 16gb ramim var.
3600 den yükseltme yapacağım bunun için.

CptSpork

80+ Bronze
3060ti 5600 var fifa yayın açmadan dahi akıcı çalışmıyor. birde üstüne yayın açsam herhalde iyice sıkıntı yapar.

gtr34

80+
Sıkıntı olmaz bence ama capture cart ile ikinci bir cihazdan yayın yapmak en sağlıklısı olur

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
739
İsim
Abdullah
3060ti 5600 var fifa yayın açmadan dahi akıcı çalışmıyor. birde üstüne yayın açsam herhalde iyice sıkıntı yapar.
Oyunda mı sıkıntı var o kadar güçlü bir oyun olamaz futbol oyunu sonuçta

Feoyez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Efe Erdoğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıkıntı olmaz bence ama capture cart ile ikinci bir cihazdan yayın yapmak en sağlıklısı olur
sadece şu an için r5 5600 e geçeceğim r5 3600 den. Sadece donmadan oynamak istiyorum yayında oyunları

CptSpork

80+ Bronze
Oyunda mı sıkıntı var o kadar güçlü bir oyun olamaz futbol oyunu sonuçta
Evet oyun optimizasyon özürlüsü, full playstation için çalışıyorlar pc tarafını gram önemsemiyorlar. Geçen sene başında getirdikleri anti cheat yüzünden pc'den pre order yapan insanlar oyun tam çıkış yapana kadar oyuna giremedi verdikleri pre order parası boşa gitti :D Daha tonlarca sayarım böyle şey.
fifa 23 de oluyor mu
Fifalar pcde optimize çalışan oyunlar değiller. Yayın açmayı daha önce denemedim çok sıkıntı yaşamazsın ama öyle fifa yayıncıları gibi yağ gibi akan yayın verebileceğini sanmıyorum. Çünki onlar ps5'den oynuyor yayını da pc veya capture cart ile veriyorlar öyle yağ gibi akıyor yayınları.

şahin doğan

80+ Platinum
Evet oyun optimizasyon özürlüsü, full playstation için çalışıyorlar pc tarafını gram önemsemiyorlar. Geçen sene başında getirdikleri anti cheat yüzünden pc'den pre order yapan insanlar oyun tam çıkış yapana kadar oyuna giremedi verdikleri pre order parası boşa gitti :D Daha tonlarca sayarım böyle şey.

Fifalar pcde optimize çalışan oyunlar değiller. Yayın açmayı daha önce denemedim çok sıkıntı yaşamazsın ama öyle fifa yayıncıları gibi yağ gibi akan yayın verebileceğini sanmıyorum. Çünki onlar ps5'den oynuyor yayını da pc veya capture cart ile veriyorlar öyle yağ gibi akıyor yayınları.
Fifa 24'de tek bir sorun yok. Fifa 23'de kaldı bütün sorunlar. R5 3600 RX 570 ile akıyor oyun. 1 kere takılma, FPS düşmesi olmadı.

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
739
İsim
Abdullah

Fifa 23 te sıkıntım yoktu benim. Fifa24 ü deneyenedim. Xboxı satınca kolsuz kaldım oynayamadım

CptSpork

80+ Bronze
Fifa 24'de tek bir sorun yok. Fifa 23'de kaldı bütün sorunlar. R5 3600 RX 570 ile akıyor oyun. 1 kere takılma, FPS düşmesi olmadı.
Fifa 24'te alt tab atarsan yada yan monitöre tıklarsan nasıl saçma bir yenilik geldiğini biliyorsundur bence. 21'den beri oynarım fifalar her zaman playstationlara göre yapılmıştır pcde optimize, iyi çalışmazlar. FPS Düşmed, drop elbette bende de yok ancak oyunun akması farklı bir olay.
Mesaj otomatik birleştirildi:

R5 5600 rx 6700xt fifa23 çok akıcı oynatmıyor. Köşe vuruşu vs yapınca iyice kasıyo.
Köşe vuruşlarında 23'de yeni bir sıkıntı geldi serbest vuruşlardada durum aynı -50 fps civarı düşüyor 24'de de olması lazım tam deneyimleyemedim onu ama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,713
Üyeler
165,573
Son üye
ilkermio
Top Bottom