R5 5600 Kule Tipi İle Yükte 67 Derece

Soğutucu yu alalı 1 yıl geçti fakat kenarda duruyordu. 2-3 ay önce montaj yaptım. Dediğim gibi macunu işlemciye tam süremedim aşırı sertleşmişti. İçinden çıkan macun da aslında kaliteli
Tüpte Fazla Kalmış , MX-6 Alıp Sürseydin Keşke .

Soğutucu yu alalı 1 yıl geçti fakat kenarda duruyordu. 2-3 ay önce montaj yaptım. Dediğim gibi macunu işlemciye tam süremedim aşırı sertleşmişti. İçinden çıkan macun da aslında kalitel
sürmene gerek yok boncuk boncuk 5 nokta bırakabilirsin
Tüpte Fazla Kalmış , MX-6 Alıp Sürseydin Keşke .
Hocam octegon c50 var çıkarıp mx6 kullansam etki eder mi? sisteme galiba rampage olanı kullandılar

Valla kasa bu şekilde geldi o yüzden hiç ellemedim.Ama ekran kartı cidden 10 derece etkileyecekse altlı üstü 6 fan alabilirim
Sen görünümü için üzülüyorsan hiç oralı olma.
Çünkü soğuk hava altta, sıcak hava üstte olur. Sana gerekli olan soğuk havayı alttan alıp, sıcağı üstten hızlıca dışarı çıkarmak.
Termodinamik kanunu bu, sıcaklık kendiliğinden bile üste doğru hareket eder.
Sen ise bu hareketi hızlandırmak için en iyi yolu denemelisin.

Ryzen 5 5600 Thermalright Phatom Spirit 120 se ile boşta 45 derece valoda 60 asetto corsa grafik modlu trafik serverda 55 60 arası bf 2042 de ise sabit 66 derece.Bu değerler normal mi.Kasa ekteki şekilde alta üste olmak üzere 6 adet fan mı lazım.

sıcaklık gayet normal

Ryzen 5 5600 Thermalright Phatom Spirit 120 se ile boşta 45 derece valoda 60 asetto corsa grafik modlu trafik serverda 55 60 arası bf 2042 de ise sabit 66 derece.Bu değerler normal mi.Kasa ekteki şekilde alta üste olmak üzere 6 adet fan mı lazım.

90 derece laptopumla oynarken elim yanıyor. Bu dereceler kasa için bile çok iyi. Dokunma bak keyfine.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,052
Üyeler
183,208
Son üye
Bugrality
Geri