Neler Yeni

Çözüldü✓ R5 5600 MPK ITOPYA STOK FAN GÖNDERMİYORMUŞ?

Peak2Core

80+
Merhaba,
Geçtiğimiz günlerde itopyadan sistem aldığıma dair konu açmıştım. Ürünleri demonte olarak bugün kargoya verildi. Hazır sistemi satın alırken işlemcinin sonunda MPK ibaresi yer alıyordu. Stok fan geleceğini sanarak sipariş verdim fakat bugün kendilerine ne olur ne olmaz diye mail attım. Gelen cevap ürünün stok fanının olmadığı, harici fan almam gerektiğiydi. Benim sormak istediğim MPK üründe stok fan gönderilmiyor mu? Çoğu kişi MPK işlemci aldığı halde stok fan gitmiş.
Bu arada az önce ID COOLING SE-224-XT ARGB siparişi verdim. Yorumlarınızı bekliyorum.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,035
İsim
Hacı
Fan yollamaları lazım.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,316
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Sistem aldıysan ve hazır sistem ise fansız yollayamazlar kanka testini de mi fansız yapmışlar

Peak2Core

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fan yollamaları lazım.
Yollamıyorlarmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistem aldıysan ve hazır sistem ise fansız yollayamazlar kanka testini de mi fansız yapmışlar
Hazır sistem ama demonte istedim. Başka bir arkadaş montaj isteyip yollamış fakat o da mail attığında fansız yollayacağız demişler. Çözemedim gerçekten mantığı.

anvik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yusuf yakar
Fanlı yollamaları lazım ben geçen günlerde itopyadan 5600mpk aldım fanlı geldi.

Eric Cartman

80+ Bronze
ben demonte olarak aldım aynı işlemcili bir sistem mpk ibareli dış kutu yoktu fan ve işlemci olarak göndermişler

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,505
İsim
yusuf ecer
Klasik olay, itopyadan bilgi almak istediğimde bilgi verene dönüşüyorum. Konuştuğunuz temsilci en iyi ihtimalle 5dk önce girmiş işe. Mpk kutusuz fanlı, tray kutusuz fansızdır

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,774
İsim
Yavuz
Bende hazır sistem aldım fan üstünde mevcuttu. Alalı 10 gün olmamıştır.

Peak2Core

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fanlı yollamaları lazım ben geçen günlerde itopyadan 5600mpk aldım fanlı geldi.

ben demonte olarak aldım aynı işlemcili bir sistem mpk ibareli dış kutu yoktu fan ve işlemci olarak göndermişler

Klasik olay, itopyadan bilgi almak istediğimde bilgi verene dönüşüyorum. Konuştuğunuz temsilci en iyi ihtimalle 5dk önce girmiş işe. Mpk kutusuz fanlı, tray kutusuz fansızdır

Bende hazır sistem aldım fan üstünde mevcuttu. Alalı 10 gün olmamıştır.

Herkese teşekkürler. Bugün parçalar geldi stok fanda yollamışlar. İtopyadaki personel göndermiyoruz demişti. Bence kendilerinin farkında değiller 😂

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Herkese teşekkürler. Bugün parçalar geldi stok fanda yollamışlar. İtopyadaki personel göndermiyoruz demişti. Bence kendilerinin farkında değiller 😂
konu başında okuduğumda kesin itopya elemanı bilmiyor dedim öyle çıktı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,877
Üyeler
168,046
Son üye
akif1844
Top Bottom